Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

        Ανακοινώνεται η απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γιώργου Πουλάκη. 
     Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

               Για την προσφορά του στην ομάδα μας και τον τόπο μας γενικά  εκτός από την εφημερίδα ΤΑ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΙΚΑ ( Απρίλης '16) ευχαριστούμε επίσημα και από αυτό εδώ το βήμα για άλλη μια φορά τον ξενιτεμένο Καλλιμασιώτη  Γεώργιο Ανδρεάδη και παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες δικές του από την πλούσια ποδοσφαιρική του δράση στις ΗΠΑ.



Κύριε Γιώργο να είστε πάντα καλά και σας περιμένουμε γρήγορα κοντά μας !

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΑΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ





        Το πρώτο πανηγύρι του ΟΜΗΡΟΥ για φέτος έγινε με μεγάλη επιτυχία στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Ιωάννη. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι αργά το πρωί. Μια γεύση από τα πανηγύρια του ΟΜΗΡΟΥ που θα ακολουθήσουν , του Αγίου Αιμιλιανού και της Παναγιάς!
Φώτο από ΑΚ, ΔΠ και ΓΚ

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ
Κλήρωσε , οι τυχεροί τω 2 ακριβων δώρων:
Mαρία Μπογή Αγισ.    ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
Γιώργος Μάντικας Ευαγγ. ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Συγχαρητήρια στους τυχερούς και ευχές η τύχη να τους χαμογελάει πάντα!

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

 Να μην λείψει κανείς γιατί θα είναι πολύ ωραία!!!
Ειδική είσοδος για παιδιά 12 Ευρώ.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΟΜΗΡΟΥ/ΚΑΝΑΡΗ

                                      Εδώ σε αναμνηστική φωτο γονείς και παιδιά.

     Όπως είχε εξαγγελθεί , εορταστικά έκλεισαν οι εργασίες  στα αναπτυξιακά ΟΜΗΡΟΥ/ΚΑΝΑΡΗ σήμερα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" στην Καλλιμασιά.
Γονείς ( μαμάδες , μπαμπάδες) και συνοδοί εναντίον παιδιών σε μνημειώδη ποδοσφαιρική αναμέτρηση που παρά τα πολλά γκολ οδηγήθηκε στα "πέναλτυ". Αξιοσημείωτο της βραδιάς το γκολ που πέτυχε και πανηγύρισε δυνατά η πρεσβυτέρα κυρία Βούλα σύζυγος του π΄΄ Γιώργη Κωνσταντίνου. Ακολούθησαν μεζεδάκια που ετοίμασαν οι γονείς συνοδεία μουσικής. 
   Ο πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ σε μικρό χαιρετισμό ανακοίνωσε ότι οι ακαδημίες θα επαναλειτουργήσουν την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου με τον ίδιο προπονητή . 
Συζητήται η δεύτερη προπόνηση της εβδομάδας αντί Παρασκευή να γίνεται Πέμτη.
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.
Καλό Καλοκαίρι!!!


Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΑΪΝΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.:

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Βαϊνά Γιώργο για τη σεζόν 2016-17. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΟΥΤΙΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.:

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αμυντικό Κούτικα Γιάννη για τη σεζόν 2016-17. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση από την πρόσφατη επέμβαση του και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΓΟΡΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Ελπιδοφόρου Αγορή στην ομάδα μας, μετά από μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, με τη φανέλα της Θύελλας Χαλκειούς. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. 

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΑΝΕΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ - ΠΑΧ3 3-1

         Τρίτη θέση για τα παιδιά μας απόψε στο Μεζάρι, εδώ καμαρώνουν με τα μετάλλια τους. Από Αριστερά Παλάσκας Χ., Θλιβίτης Κελ., Κωνσταντίνου Αναργ., Σίνα Ι., Ρέππας Κοσμάς, Παλάσκας Γ., Ισμαέλι Φράτζι, Κοντός Σωκρ., Κάργας Ι., Κάργας Ν., Αγορής Κ., Ψαρούδης Ι, ο μικρος  Κοντός Ν. και κάτω ο μικρός Παλάσκας Νεκτάριος. Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι από τον προπονητή τους Μπουζάνη Φάνη.
  Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με την ομάδα μας  να πατάει καλλίτερα στον αγωνιστικό χώρο και να πιστεύει στην νίκη από το πρώτο λεπτό. Παρά την απουσία του βασικού μας τερματοφύλακα ο αντικαταστάτης του Σίνα τα πήγε πολύ καλά.
1-0 στο 5΄ όταν  ο Φράτζι κέρδισε την μπάλα στο κέντρο, όρμισε μπροστά πέρασε 4 αντιπάλους και δεν αστόχησε από κοντά.
1-1 στο 30΄μετά από σύγχυση στην περιοχή μας οι αντίπαλοι από το 1 μέτρο νίκησαν την άμυνά μας.
2-1 στο 43΄ , ο Θλιβίτης κέρδισε την μπάλα  σέντραρε απόν δεξιά και ο Κάργας που καραδοκούσε την έσπρωξε στα δίχτυα.
3-1 στο 47΄, ένα από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος, ο Φράτζη κέρδισε στο κέντρο και έβγαλε δεξιά στον Θλιβίτη, ο τελευταίος ελευθερώθηκε στην γραμμή του πλαγίου και σέντραρε αποφασιστικά στο κεφάλι του Κάργα που με άψογο στύλ κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό "γάμμα" των αντιπάλων.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους μικρούς αθλητές μας, στους κηδεμόνες τους και στον προπονητή τους για την συνολική προσπάθεια μιας χρονιάς. 
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε τους απόντες Μονιό, Κλουβάκη , Πολίτση  , να συγχαρούμε και αυτούς που βοήθησαν τα μέγιστα να φθάσει η ομάδα μας στην  τρίτη θέση με  8 νίκες και μια ήττα.

Κάπως 'ετσι έκλεισαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος με την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα παιδιών γονιών  συγγενών  και φίλων. 
Για την στορία ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΧ2 και στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που έγινε αργότερα ανέδειξε πρωταθλητή την ΠΑΧ2 αφου  νίκησε με 1-0.

Επίσημα η ποδοσφαιρική χρονιά θα κλείσει την Τετάρτη  22/6 και ώρα 20:00  με το φως των προβολέων στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" στην  Καλλιμασιά με αγώνα μεταξύ γονιών και παιδιών 2 εικοσάλεπτα ημίχρονα, θα ακολουθήσει κέρασμα με μουσική. Τα κεράσματα θα είναι προσφορά των γονιών των παιδιών.






Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ 3-1 ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "ΤΖΟΥΝΙΟΡ"

Πάνω,  Αγορής, Παλάσκας, Κοντός, Κωνσταντινου, Ισμαλαϊ , ΚάργαςΙ.ΚάργαςΝ και ο Προπονητής Μπουζάνης. Κάτω, Οι μικροί Ν.Κοντός, Μ.Κάβουρας  Ν.Παλάσκας και οι  πάικτες: Σίνα, Θλιβίτης, ΨΑρούδης και Μονιός.

    Στον μικρό τελικό θα ξαναδούμε τους παίδες μας το προσεχές Σάββατο στο Δημ.Στάδιο Χίου ( Μεζάρι) στις 18:00, απέναντι στην γνωστή μας ΠΑΧ 3. Σήμερα μας βγήκε κόπωση απέναναντι σε μια συγκροτημένη ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. Το σκορ είναι πλασματικό αφού ο αγώνας ήταν μοιρασμένος. Τα δυο τελευταία γκολ που δεχτήκαμε ήταν εξαιρετικά τυχερά 'εως απίθανα.
Στο πρώτο ημίχρονο και πριν ανοίξει το σκορ είχαμε 3 κλασικές ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλευτήκαμε. Τo γκολ της ομάδας μας ο Φράτζη που εκμεταλέυτηκε καλοκτυπημένο πλάγιο του Κάργα Ι. Κάπως έτσι ήρθε η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Τα παιδιά θα δώσουν τον καλλίτερο τους εαυτό το Σάββατο για την κατάκτηση της τρίτης και πολύ τιμητικής θέσης.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ" ΣΤΟ ΦΑΦΑΛΕΙΙΟ

Πάνω,  Χέργκι Χούτα, Αγορής Κωνσταντίνος, Ψαρούδης Ιωάννης και Κερίμης Θεόδωρος. Κάτω, Δημητρόπουλος Οδ., Μενδωνίδης Ευάγγελος, Γεωργίτσης Μιχαήλ, Μεταξήε Ταξιάρχης, Παλάσκας Νεκτάριος και Κάβουρας Μάρκος.

           Με τρεις αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο έκλεισαν οι παμπαίδες μας ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ το πρόγραμμά τους στην καθιερωμένη πιά γιορτή παμπαιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε για άλλη μια φορά άψογα η ΕΠΣ Χίου στο Φαφαλείϊο στάδιο στον Βροντάδο. Χθές χάσαμε 0-1 από τον ΚΟΦΙΝΑ και φέραμε ισοπαλία 1-1 με τον  ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ. Σήμερα χάσαμε φυσιολογικά 3-0 από την πανίσχυρη ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. 

Σήμερα αποχαιρέτισαν τους "protzoynior"  oi μεγάλoι" Αγορής και Ψαρούδης. Από του χρόνου θα αγωνίζονται μόνο στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μπράβο λοιπόν σε όλα μας τα παιδιά και τους γονείς για την συνολική τους προσπάθεια.
 Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά όλο τον Ιούνιο. Αυριο Δευτέρα στην Καλλιμασια οι προπαίδες στις 17:00  και την Παρασκευή  οι παμπαίδες 16:00  και οι προπαίδες στις 17:00 στα Νένητα.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ / ΚΑΝΑΡΗΣ - ΚΟΦΙΝΑΣ 4-1 ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

      Στους 4 του πρωταθλήματος "ΤΖΟΥΝΙΟΡ" τα παιδιά μας.Τον ΚΟΦΙΝΑ τον τέταρτο του δευτέρου ομίλου συνάντησε η ομάδα μας στα προημιτελικά σε αγώνα πρόκρισης στο ΦΑΦΑΛΕΙΟ σήμερα.  Καλλίτερη η ομάδα μας ,το 4-1 δείχνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.  
Τα γκολ;
1-0.  Mόλις στο 3΄ κερδίσαμε πέναλτι όταν αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Το πέναλτυ το εκτέλεσε εύστοχα ο Φράτζη  .
2-0. Στο 35΄  όταν ο Φράτζη έδωσε ωραία "ασσιστ"στον αφύλακτο Θλιβίτη που ευστόχησε από κοντά.
2-1 Στο 38΄  από κοντινό Φάουλ.
3-1 Στο 42΄  όταν ο Κάργας αυτή την φορά  έδωσε την "ασσιστ" στον Θλιβίτη που εξελίσσεται σε δεινό "σκορερ".
4-1 Στο 49΄ μετά από πολλές κόντρες σε φάση διαρκείας μπροστά στην αντίπαλη εστία κέρδισε ο ο Θλιβίτης  και το '΄χατ τρικ" έγινε εύκολα από πολύ κοντά.
ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ ( Μπουζάνης)
Μονιός, Παλάσκας,Αγορής, Κοντός, Ψαρούδης, Σίνα, Ρέππας, Κάργας, Φράτζη και Θλιβίτης.
 Διορθωμένη κατάταξη "σκόρερς" ΟΜΗΡΟΥ/ΚΑΝΑΡΗ
Θλιβίτης Κελαδίτης 14
Ισλαμάϊ Φράτζη        12
Κάργας Ιωάννης          6
Παλάσκας Γεώργιος    2
Στους άλλους αγώνες: ΠΑΧ2 - ΠΑΧ1  7-1, ΠΑΧ3 - ΚΛΑΣΙΚΟ 2-1 και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΒΑΟ1  0-0  , 5-4 στα πέναλτι πέρασε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που θα είναι και ο αντίπαλος μας στα ημιτελικα. .  Για τόπο και χρόνο θα σας κρατήσουμε εν ήμερους.





Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: NEA ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΟΜΗΡΟ"



Μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες του συλλόγου τα νέα μέλη 
του ΔΣ  συνήλθαν σήμερα όπου και εκλέχτηκαν ως εξής:

Το νέο Δ.Σ. του Ομήρου:
Πρόεδρος: Συράκης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Αμύγδαλος Ευστράτιος
Γεν. Γραμματέας: Σανδαλάρης Σταμάτιος
Ταμίας: Ζυμάρας Κωνσταντίνος
Γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου.: Πυκνής Αριστείδης
Έφορος ποδοσφαίρου.: Τζούμας Νικόλαος
Γεν. αρχηγός μπάσκετ.: Ζηλανάκης Γιώργος
Έφορος μπάσκετ:  Καρνουπάκης Κωνσταντίνου
Έφορος υλικού: Κουτσογιάννης Ιωάννης
Αναπληρωματικά μέλη: 
Κωνσταντίνου Ιωάννης  
Ψαρούδης Γεώργιος
Καρατζάς Κωνσταντίνος

Καλορίζικοι και καλή δύναμη!!!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

         Συνεχίστηκε και σήμερα η γιορτή ποδοσφαίρου στο Φαφαλέιο, τα παιδιά μας παρά τις προσπάθειές τους για κάτι καλλίτερο έχασαν με 4-0 από την ΠΑΧ1 και 1-0 από την Μικρασιατική.
Το επόμενο σαβ/κο  11 και 12 του μήνα αντιμετωπίζουν τις: Κοφινά, Βαρβασιακό και Ολυμπιάδα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

MIA HTTA ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ" ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πάνω:  Αγορής Κ., Δημητρόπουλος Οδ., Μενδωνίδης Ευαάγ., Κοντός Ν., Λεμονίδης Αγης, Χούτα Χέργκι, Παλάσκας Νεκτ., Ψαρούδης Ι., Κερίμης Θ.,Γεωργίτσης Μιχ. Κάτω: Κάβουρας Μαρκος και Μεταξής Ταξ.

          Άρχισε σήμερα η παιδική γιορτή ποδοσφαίρου στο Φαφαλειίο στάδιο στον Βροντάδο.  Οι κερκίδες γεμάτες γονείς , συνοδούς και φίλους και το γήπεδο ( 2 "ταιρέν") γεμάτο μικρά παιδιά  από τις 18 ομάδες που έλαβαν μέρος. Περισσότερα στο "site" της ΕΠΣΧ.
Η ομάδα μας ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ έπαιξε  στον πρώτο αγώνα με την ΠΑΧ2  που έχασε με 0-3. Στον δεύτερο αγώνα αργότερα με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τα παιδιά μας έφεραν ισοπαλία με 0-0.
Αύριο παίζουν με την ΠΑΧ1 και την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ.

Οι φωτο από Ι.Κωνσταντίνου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

                   Στον τελευταίο αγώνα τους στο ΒΟΥΡΕΙΟ οι παμπαίδες μας προχθές αν και έδωσαν μια καλή μάχη έχασαν με το ευρύ σκορ από την αντίστοιχη ομάδα του ΒΑΟΛ με  104 - 24.
   Στον προτελευταίο τους αγώνα για φέτος οι παγκορασίδες μας πάλι στο ΒΟΥΡΕΙΟ  με τον ΒΑΟΛ αντίπαλο επίσης δεν είχαν καμιά τύχη και έχασαν φυσιολογικά  87-37

               Σήμερα μάχονται οι παγκορασίδες μας στον τελευταίο αγώνα τους με τον ΑΙΓΕΑ στα καμπόχωρα.
              Περισσότερα αργότερα.