Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ - ΟΜΗΡΟΣ 1-7


     Άλλη μια νίκη για τους παίδες μας , η έκτη κατά σειρά ,  μας φέρνει πιο κοντά στην τέταρτη θέση που οδηγεί στους αγώνες τελικής κατάταξης της πρώτης τετράδας. Ο αγώνας που άργησε να ξεκινήσει λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης ιατρού διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες και των 2 ομάδων. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά για την μάχη τους κόντρα στις  αντίξοες  καιρικές συνθήκες που έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους. Το τελικό σκορ ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα αφού συνέτεινε σε αυτό η εμφανής ηλικιακή και ποιοτική διαφορά υπέρ της ομάδας μας.
Τα γκολ : 0 - 1   στο  5΄ όταν ο Κοκολάκης πήρε την μπάλα στην περιοχή πέρασε  παλικαρίσια 2 αντιπάλους και από κοντά πλάσαρε υποδειγματικά.
0-2 στο 10' όταν ο Δημήτρουλας  με βολέ έξω από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
0-3 στο 20΄όπου ο Θλιβίτης με πανομοιότυπο τρόπο από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
0-4  στο 50΄ με απευθείας φάουλ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Κοκολάκη
0-5 στο 52΄πανομοιότυπα και αυτό όπως το προηγούμενο με φάουλ από τον Πάμπαλο.
0-6 στο 54΄όταν ο Κάργας Ι. από πλάγια μέσα στην περιοχή έστρωσε την μπάλα , σημάδεψε δοκάρι και μέσα, ομολογουμένως  ένα υπέροχο γκολ.
1-6 στο 60΄ με ωραίο κτύπημα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή μας.
1-7 στο 62΄όταν σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή ο Κοκολάκης βρήκε την ευκαιρία και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Μίκρας πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ, το κερασάκι στην τούρτα,  σήμερα.
ΟΜΗΡΟΣ (Μπουζάνης)
Καραβάτας, Σίνα, Σταυρινούδης, Πάμπαλος, Θλιβίτης, Κάργας Ν,  Ρέππας, Δημήτρουλας, Ισμαλάϊ, Κάργας Ι.,  Κοκολάκης. έπαιξαν ακόμα οι Χαματάϊ, Κωνσταντίνου και  Ψαρούδης. Στον πάγκο ακόμα ο Κουμελάς.


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0 Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

   Σήμερα στην Καλλιμασιά στο " ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" άλλη  μια καλή εμφάνιση που σφραγίστηκε με την τρίτη κατά σειρά νίκη για την ομάδα μας , και αυτή με  με 1-0 όπως τις προηγούμενες. Φθάσαμε τους 18 βαθμούς  , 1 μπροστά από τον Λέοντα που παίζει αύριο στον Δαφνώνα και 2 πίσω από την Θύελλα που παίζει αύριο στο Πυργί.  Ο Όμηρος παίζοντας για άλλη μια φορά ψυχωμένα πήρε την νίκη που την χρωστούσε στους φίλους του, αφού είχε να κερδίσει εντός  αυτό το 3-0 με τον ΛΑΙΛΑΠΑ από τις 6/11/16.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που με τέτοια ψυχή θα μας φέρουν και άλλες καλές εμφανίσεις.
OMHΡΟΣ
Πουλάκης,Σωτηράκης, Κοκοκύρης, Κούτικας,Γαλίτης, Πάρος, Μαντασάς( 89΄Μετόζης), Παγούδης, Βασιλάκης, Μαλαματένιος ( 46΄ Αγορής), Ψαρούδης( 70΄Βαϊνάς). Στον πάγκο ακόμα οι Τσαλίκης και Μαυρογιάννης.
Επόμενος αγώνας με τον Λαίλαπα στο Βροντάδο στις 5/3 ( το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει αγώνες λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων των αποκριών)
Ευχές για τα γενέθλια του Ελπιδοφόρου Αγορή που τα γιορτάζει διπλά χαρούμενος σήμερα.

Πως είδαν τον αγώνα από το : " www.sportschios.gr" ΄
""Τρίτη σερί νίκη για τον Όμηρο και 5η συνολικά, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στην Καλλιμασιά, φτάνοντας έτσι τους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην 10η θέση, έναν βαθμό πάνω από τον Λέοντα, που αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τη Δάφνη. Το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 15΄ ο Ψαρούδης με σουτ, μετά από γρήγορο φάουλ του Πάρου. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβηκε και είχε καλές στιγμές με τους Σκουφάρα (16΄) και Σαραντάκη (36΄).
Δυνατά μπήκε και στην επανάληψη η ομάδα του Αγ. Γεωργίου, ψάχνοντας την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία να το κάνει στο 57΄, όταν ο Πουλάκης σταμάτησε διαδοχικά τετΑ τετ των Κυδωνάκη και Σούκα Π.. Στο 75΄ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν σε αντεπίθεση ο Μαντασάς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βασιλάκης με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Χαβιάρα.""


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

    Μέλη και φίλοι, όλοι κοντά στην ομάδα να ενισχύσουμε την προσπάθεια της να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις!
Σημείωση: 
Πριν αρχίσει ο αγώνας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη 
του - προσφάτως επελθόντα - Π.Φιστουρή ενός από τους καλλίτερους ποδοσφαιριστές της Χίου στην εποχή του.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Π.ΦΙΣΤΟΥΡΗ



ΨΗΦΙΣΜΑ

Με το αδόκητο τελευταίο ταξίδι  του αγαπητού μας Παντελή, παλαιά δόξα της ποδοσφαιρικής ομάδας και του Χιακού ποδοσφαίρου.
 Το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΜΗΡΟΣ» Καλλιμασιάς συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

•    Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα

•    Να εκφράσει στην οικογένειά του θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.

•    Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

•    Να κρατήσει επί τριήμερο αναρτημένη την σημαία του συλλόγου.

•    Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ηλεκτρονική του εφημερίδα 

•    Nα τηρήσει ενός λεπτού σιγή πριν από τον επόμενο ποδοσφαιρικό   αγώνα, εις μνήμη του εκλιπόντος.

Αείμνηστε Παντελή η οικογένεια του συλλόγου μας αισθάνεται φτωχότερη αφού μας έλειψε ο πράος / σεμνός χαρακτήρας σου και οι σοφές συμβουλές σου . Για όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και σε ζήσαμε ο ξαφνικός  χαμός σου σκόρπισε  ανείπωτη θλίψη και στενοχώρια . Στην μνήμη μας θα παραμένεις πάντα ζωντανός.”
Εκ  μέρους του ΔΣ
Ο Πρόεδρος

Κ.Π.Συράκης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΝΕΟΙ, ΚΟΦΙΝΑΣ/ΚΥΒΕΛΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΣΗ/ΟΜΗΡΟΣ 2-0

       Από ένα γκολ για την καλή ομάδα των αντιπάλων σε κάθε ημίχρονο  ήταν αρκετό να φέρει την ήττα στην μικτή ομάδα νέων Αναγέννηση/Όμηρος. Οι νέοι μας παίζοντας πολύ καλά κατάφεραν να αποκομίσουν καλές εντυπώσεις έναντι σε μια ομάδα με εμφανώς μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά. Σημειώνουμε ότι από τα 14 παιδιά που απάρτιζαν την ομάδα τα 9 είναι από την παιδική ομάδα.
          Σημαντική απουσία για τους νέους μας ο βασικός τερματοφύλακας Γαρρής που βρίσκεται κλινήρης λόγω τραυματισμού στο πόδι. Επ΄ευκαιρία το ΔΣ των ομάδων και οι συμπαίκτες του του εύχονται καλή αν άνάρρωση.  Εδώ να σημειώσουμε ότι ο αντικαταστάτης του Χαματάϊ τα πήγε περίφημα.
          Επόμενος αγώνας με την μικτή ομάδα του Βαρβασιακού / ¨Ενωσης στην Καλλιμασιά την Τετάρτη 1/3.
Αναγεννηση/Όμηρος  ( Κωνσταντίνου Ι.)
Χαματάϊ, Θλιβίτης, Τσότρας, Δαφνίτης, Πάμπαλος Απ΄, Κωνσταντίνου, Δημήτρουλας, Πιτσάκης, Κοκολάκης, Ισμαλάϊ , Πάμπαλος Στ. Έπαιξαν ακόμα οι Ρέππας, Κάργας και Σίνα.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ 80-50



      Άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας , η ένατη κατά σειρά, που μας κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι αξιόμαχοι αντίπαλοι άντεξαν το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε σε αυτούς, μέχρι εκεί όμως γιατί το βάθος του πάγκου μας και η ποιότητα των παικτών μας  συνετέλεσαν καταλυτικά στο τελικό αποτέλεσμα.

ΟΜΗΡΟΣ-ΠΥΡΣΟΣ 80-50
Δεκάλεπτα: 24-07, 13-22, 22-09, 21-12
ΟΜΗΡΟΣ (Δέδες) Μοσχούρης 6, Τζανέτος 2, Λαμπρινούδης 11, Φεγκουδάκης 8, Τσουκάρης 2, Αλεξάκης 6, Μακρίδης 4, Τσουρής 9, Αγγελίδης 2, Φουντουλάκος 4, Μενδώνης 7, Στακιάς 19
ΠΥΡΣΟΣ (Κουντουριάδης) Ψυχής 6(1), Λιόλιος 2, Κλεάνθους Π 6, Μαρκάκης, Χρυσούλης , Γρίγος 9, Παπανικολάου, Αδαμόπουλος 7(1), Ζαγλάνης , Μιμίδης 12 (1), Νεαμονίτης 3, Γεόμελος 5

Φωτο αρχείου.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ 88-42


                 Στο πρωτάθλημα παμπαίδων παρά την καλή προσπάθεια η ομάδα μας ηττήθηκε από τον ΒΑΟΛ εκτός έδρας με 88-42. Περισσότερα αργότερα.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1



           Άλλο ένα μεγάλο διπλό ( το δεύτερο κατά σειρά)για την ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο ¨ΜΕΖΑΡΙ" αφού κατέβαλε τον καλό Βαρβασιακό με ο-1 . Μπράβο στα παιδιά μας  για την καλή τους αγωνιστική παρουσία και την κατάθεση ψυχής για άλλη μια φορά. Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα θα έλθουν και άλλα καλά αποτελέσματα. ΚΠΣ
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ
Πουλάκης, Κοκοκύρης, Σωτηράκης, Κούτικας, Γαλίτης,Πάρος, Παγούδης ( 88΄Βαϊνάς),Μαντασάς, Μαλαματένιος (46'  Αγορής) Βασιλάκης και Μετόζης ( 46΄Ψαρούδης). Στον πάγκο ακόμα οι:  Τσαλίκης και Μαυρογιάννης.
Φωτο:
Ο φακός του" www.sportschios . gr"  έπιασε εδώ το καλοτραβηγμένο πέναλτυ του Παγούδη που έδωσε την νίκη στον ΟΜΗΡΟ. Περισσότερες φωτο του αγώνα στο "fb" της πιο πάνω ηλεκτρονικής εφημερίδας που είδε τον αγώνα έτσι:

"Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Όμηρο, ο οποίος επικράτησε με 0-1 του Βαρβασιακού στο Δημοτικό στάδιο και έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ αυτή ήταν η 5η ήττα του Βαρβασιακού στο πρωτάθλημα, παραμένοντας έτσι στους 22. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Καλλιμασιάς σημείωσε στο 10΄ ο Παγούδης με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Μαλαματένιος σε μαρκάρισμα του Kycyku στην περιοχή, ενώ είχε και δοκάρι σε φάουλ του Βασιλάκη στο 37΄. Καλές στιγμές για τον Όμηρο είχαν επίσης οι Παγούδης (20΄), Μαλαματένιος (36΄), Ψαρούδης (61΄), Κούτικας (82΄) και Μαντασάς (93΄), ενώ για τους γηπεδούχους απείλησαν οι Μελέκος (42΄) και Αργυριάδης (65΄)."

ΔΙΠΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΖΥΜΑΡΑΣ, ΕΥΧΕΣ!

                 

                Ο καλός μας Κώστας μέλος του ΔΣ και ταμίας του "ΟΜΗΡΟΥ" ένώθηκε χθες εις γάμου κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιά ς του Μαρία. Αγαπητέ Κώστα, τα μέλη του ΔΣ και οι αθλητές μας σου δίνουμε άπειρες και ολόθερμες ευχές για ένα βίο ανθόσπαρτο, ανέφελο και τρισευτυχισμένο. 


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΜΗΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

                  Το ΔΣ του ΑΣ "ΟΜΗΡΟΣ" Καλλιμασιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τις ομάδες μπάσκετ: ΚΟΦΙΝΑ BC, AO ΙΩΝΩΝ BC, ΠΙΤΥΟΥΣ BC και ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ για την παραχώρηση προπονητικών ωρών στο κλειστό γυμναστήριο της Χίου κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας για το «φαιναλ φορ» του Κυπέλλου Μπάσκετ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

TΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ 58 - 67


Ολοκληρώθηκε 3η γιορτή του μπασκετ με τον 6ο τελικό Κυπέλλου στους Άνδρες με νικήτρια ομάδα στον τελικό τον ΒΑΟΛ με 67-58 επι του Ομήρου. Λιγο πριν ο Αιγέας στις Γυναίκες στέφθηκε Κυπελλούχος Χιου για το 2016-17 ,αφού επικράτησε σε ενα πραγματικό ντέρμπι του ΒΑΟΛ με 54-52.Για τον ΒΑΟΛ στους Ανδρες ήταν ο 4ος τίτλος ενω για της Γυναίκες του Αιγέα ηταν ο 2ος συνεχόμενος τίτλος στο θεσμό του Κυπέλλου Χίου.




Μέσα στο κατάμεστο κλειστό της Χίου  και κάτω από τις ιαχές και παροτρύνσεις των φιλάθλων 'έγινε ένας αγώνας αντάξιος των ονομάτων των δυο αντιπάλων. Κυπελλούχος Χίου ο ΒΑΟΛ αφού στον  τελικό επιβλήθηκε με 67-58 της ομάδας μας που άντεξε μέχρι το 35΄. Σε αυτό το σημείο και αφού η ομάδα μας είχε το πάνω χέρι του αγώνα μιας και είχε  καλύψει  μια διαφορά 10 πόντων δέχθηκε δυο αυστηρά φάουλ και μια τεχνική ποινή , με αποτέλεσμα να  αλλάξει ο ρυθμός του αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τον αγώνα και στους φιλάθλους για την ωραία ατμόσφαιρα. 
ΚΠΣ
ΟΜΗΡΟΣ -ΒΑΟΛ 58-67
Δεκάλεπτα: 15-18, 31-34, 39-47, 58-67.
ΟΜΗΡΟΣ (Δέδες) Γραικός 6, Μοσχούρης, Λαμπρινούδης 10(1), Καρούσης, Φεγκουδάκης 3(1), Αλεξάκης 5, Μακρίδης 7, Τσουρής 20(2), Φουντουλάκος, Μενδώνης 4, Στακιάς 3.
ΒΑΟΛ (Βούλικας ) Ανδρουλάκης 9, Χιωτέλλης, Τσιριγώτης 1, Σουλίκας 2, Κέλογλου 3, Ναλμπάντης, Χατζηλάμπρου 17(1), Καλαμάρης, Νακόπουλος 2, Τροβάς 16, Μιχαλιός, Κωνσταντινάκος 17(1).

Μετά τον αγώνα των γυναικών και πρίν τον τελικό ανδρών , μέσασ σε μια ωραία ατμόσφαιρα, έγινε η γιορτή του μπάσκετ με την κοπή της πίτας της ΕΟΚ Χίου και τις βραβεύσεις του μπάσκετ.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ : ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1



    Με κατάθεση ψυχής έρχονται τα καλά αποτελέσματα, με κατάθεση ψυχής πήρε σήμερα η ομάδα μας ένα μεγάλο διπλό εκτός μέσα στην Καλαμωτή.
     Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός , και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, η ομάδα μας για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ειδικά μετά τον προχθεσινό άτυχο αγώνα με τον Πύργο, ενώ η αντίπαλος για να εδραιωθεί στην 4η θέση που μάλλον  θα οδηγήσει στα "μπαραζ" για ανάδειξη του πρωταθλητή.Μπράβο στα παιδιά μας για την αγωνιστικότητα τους , παίζοντας έτσι στα υπόλοιπα παιχνίδια θα έρθουν και άλλες νίκες που θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε βαθμολογικές περιπέτειες.
ΟΜΗΡΟΣ
Πουλάκης, Κοκοκύρης, Σωτηράκης, Κούτικας, Γαλίτης, Πάρος, Παγούδης, Μσντασάς, Μαλαματένιος ( 65΄Βαϊνάς), Βσιλάκης και Μπουγιούκας. Στην 18άδα ακόμα οι: Τσαλίκης, Μετόζης και Αγορής.
Πως είδαν τον αγώνα από το: "sportschios.gr"
" Μετά από τρεις μήνες ο Όμηρος κατάφερε να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό με 0-1 στην έδρα της Καλαμωτής, η οποία μετράει πλέον δύο σερί εντός έδρας ήττες και βλέπει τη διαφορά από τους διώκτες της να ψαλιδίζεται συνεχώς. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα της Καλλιμασιάς ο Μαντασάς με γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από κούρσα από τα δεξία και σέντρα του Κοκοκύρη. Στο 75′ η Καλαμωτή είχε μείνει με δέκα παίχτες λόγω 2ης κίτρινης κάρτας στον Goxhaj, ενώ και ο Μπουγιούκας του Ομήρου δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 94′ για εξύβριση αντιπάλου".

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο "ΟΜΗΡΟΣ"

Στον χθεσινοβραδυνό ημιτελικό η ομάδα μας επιβλήθηκε πολύ εύκολα του ΠΥΡΣΟΥ ΒΕΡΒΕΡΑΤΟΥ με το ευρύ σκορ 99-41.
Στον άλλο ημιτελικό είχαμε ΒΑΟΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΜΟΛΙΩΝ 87-49
Έτσι στον τελικό θα συναντηθούμε για ακόμα μια φορά με τον ΒΑΟΛ την Κυριακή 5/2  στο κλειστό της ΧΙΟΥ .
Επειδή την ίδια ημέρα πριν τον αγώνα είναι στο πρόγραμμα ο τελικός του κυπέλλου ΧΙΟΥ γυναικών και η γιορτή του μπάσκετ με την κοπή της πίτας της ΕΟΚ Χίου  και λόγω του περιορισμένου χώρου , παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας να παρευρεθούν στο κλειστό αρκετά ενωρίτερα.
Ο ημιτελικός αγώνας με τα μάτια του "www.sportschios.gr"
"Για 5η φορά στα τελευταία εξι χρόνια, ΒΑΟΛ και Όμηρος θα συναντηθούν στον τελικό κυπέλλου Ανδρών και 3η συνεχόμενη απο τον θεσμο του Final 4. Ο Όμηρος πιστός στο ραντεβού για άλλη μια φορά αφου εχει παει σε ολους τους τελικούς και εχει καταφέρει να κατακτήσει μια φορα το τρόπαιο , περσι το 2015-2016. Ο ΒΑΟΛ ειναι η 5η φορά στην ιστορία του στον τελικό, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο (2012, 2014, 2015). Στους ημιτελικούς που έγιναν στο Κλειστο, ο Όμηρος επικράτησε του Πυρσου με 99-41 ενω λίγο αργότερα ο ΒΑΟΛ επικράτησε του Ολυμπιακού Αρμολίων με 49-87.
ΟΜΗΡΟΣ-ΠΥΡΣΟΣ 99-41
Δεκάλεπτα 23-15, 28-13, 26-06, 22-04
ΟΜΗΡΟΣ (Δέδες) Γραικός 4, Μοσχούρης 16 (2) , Λαμπρινούδης 12, Καρούσης, Φεγκουδάκης 6, Αλεξάκης 16 (2), Μακρίδης 10, Τσουρής 14 (1), Στρουμπάκης 2, Φουντουλάκος 11 (2), Μενδώνης 5, Στακιάς 3
ΠΥΡΣΟΣ (Κουντουριάδης) Ψυχής 6, Γέωμελος 5, Κλεάνθους Π 10(1), Μαρκομιχάλης 4, Μαρκάκης 2, Γρίγος 4, Παπανικολάου 2, Αδαμόπουλος 4 (1), Ζαγλάνης 2, Μιμιδης 2 ,Νεαμονίτης , Μαλεπιζάκης"