Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΟΜΗΡΟΥ

ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ 24/5/10

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΈΣΗ! ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΧΙΩΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσε αρχές Μαΐου και βρήκε την ομάδα μας στην τέταρτη θέση μετά το άτυχο αποτέλεσμα μέσα στην Καλαμωτή την τελευταία αγωνιστική. Έτσι πήγαμε στους αγώνες κατάταξης ( μπαράζ) με 0 βαθμούς έναντι 3 της Μίκρας,2 της Καλαμωτής και 1 του Ηρακλή .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

ΚΑΛΑΜΩΤΗ – ΟΜΗΡΟΣ 1-0, ΗΡΑΚΛΗΣ-ΜΙΚΡΑ 1-0, ΜΙΚΡΑ-ΟΜΗΡΟΣ 0-1, ΚΑΛΑΜΩΤΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0, ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΜΗΡΟΣ 2-3 ( ίσως στον καλλίτερο αγώνα της περιόδου) και ΚΑΛΑΜΩΤΗ-ΜΙΚΡΑ 0-0.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΝ.ΠΕΡΟΔΟΥ ΒΑΘΜΟΙ ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ ΓΚΟΛ

ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2 5 7 1-0

ΟΜΗΡΟΣ 0 6 6 4-3

ΗΡΑΚΛΗΣ 1 4 5 3-3

ΜΙΚΡΑ 3 1 4 0-2

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΙΟΥ Η ΚΑΛΑΜΩΤΗ .Ο ΟΜΗΡΟΣ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ (ΚΑΤΑ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΙΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΕ ΧΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ,ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΚΑΙΝΑ.( 3 ΟΜΑΔΕΣ)

ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΥΡΓΟΣ, ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ( 4 ΟΜΑΔΕΣ)

ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ

ΑΠΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΕΠΣ ΧΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FAIRPLAY 2009 - 2010

11/05/2010, 9:31:19

Σας γνωρίζουμε παρακάτω κατά σειρά επιτυχίας
τα τελικά αποτελέσματα του « FAIR PLAY » 2009 - 2010.

1. ΟΜΗΡΟΣ 190,8
2. Α.Ο.ΆΤΛΑΣ :189,410
3. ΜΙΚΡΑ 187,4

ΚΛΠ

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΙΟ»

Όμηρος ο «τιμωρός», έκανε «μπλόκο» τίτλου στο… 92’ και ήρθε το έμφραγμα
ΝΙΚΗΣΕ 3-2 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ!
• Ο «ΓΗΡΑΙΟΣ» ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 88’ 2-1 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!

Ένα απίστευτο φινάλε επεφύλαξε το τελευταίο ματς της χρονιάς για Όμηρο και Ηρακλή. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο. Ενώ ο Ηρακλής κρατούσε την τύχη στα χέρια του, έπειτα από το γκολ του Μανιάτη στο 88’ και όλα έδειχναν ότι θα είναι πρωταθλητής (την ώρα που η Καλαμωτή ήταν 0-0 με τη Μίκρα), ο Όμηρος είχε αντίθετη άποψη.
Τότε χτύπησε με 2 γκολ στις καθυστερήσεις, τα οποία γκρέμισαν το «γηραιό» από το πρωτάθλημα στην 3η θέση!
Ο Όμηρος, παρότι αγωνιζόταν χωρίς τους τραυματίες Αποστόλη Μουλάκη και το Μάριο Ζαχαρίου και έμεινε πίσω στο σκορ, ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ τη στιγμή που δέχτηκε το 2ο γκολ κατόρθωσε στις καθυστερήσεις να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, κατακτώντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Στο 1ο μέρος και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να σκοράρουν. Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε πιο αποφασιστικά και ευτύχησε να σκοράρει στο 51ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Αχιλλέας Πασβάντης οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα την ομάδα και φυσιολογικό και επόμενο ήταν να έρθει η ισοφάριση από τους Καλλιμασιώτες.
Μόνο τότε, στο τελευταίο δεκάλεπτο, και γνωρίζοντας ο Ηρακλής ότι με νίκη κατά μεγάλο ποσοστό θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, την ώρα που στην Καλλιμασιά το ματς ήταν «Χ», ξύπνησε και κατόρθωσε να σκοράρει στο 88ο λεπτό.
Δυστυχώς ένα μπλακ άουτ που έπαθε ο Ηρακλής στις καθυστερήσεις, αλλά και ο πάγκος του, που ενώ είχε να κάνει αλλαγές δεν έκανε, στοίχισε στην ομάδα.
Ο «γηραιός» έπρεπε να «κρύψει» την μπάλα (όταν ήταν μπροστά με 2-1) αλλά δέχτηκε 2 τέρματα στα 92’ και 95’, χάνοντας και 2 θέσεις στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας τελικά 3ος!
Από πλευράς θεάματος δικαιωθήκαμε απόλυτα όσοι βρεθήκαμε στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ενώ στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια των πλέι οφ σημειώθηκαν μόνο 3 γκολ, σε αυτό το παιχνίδι τα 5 τέρματα αποζημίωσαν τον κόσμο.
Πολυπληθής όπως πάντα ο κόσμος του Ομήρου, αλλά και αρκετά εκδηλωτικός. Παράλληλα και οι φίλοι του Ηρακλή ήταν πάρα πολλοί.
Από τον Όμηρο διακρίθηκαν οι Ψαρούδης, Δαλάτσης, Πουλιός, ενώ από τον Ηρακλή οι Γκαντούδης, Ζώης.
Καλή η διαιτησία του Γιάχου (Τσούχλης - Στουπάκης). Ελέγχεται για τη φάση του 58’ που δεν υπέδειξε στον Πελαντή 2η κίτρινη κάρτα, όταν από κοντά πήγε να σκοράρει με το χέρι.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββίδης, Μπαλής, Μπούλης, Λάγαρης, Γιοβανάκης, Ζώης, Παπαλάνης, Γκαντούδης, Ζαμπετάκης, Κυδωνάκης (91’ Φλάμος), Κουτρής (67’ Μανιάτης).
ΟΜΗΡΟΣ: Μαυρογιάννης, Αγορής, Κρουσουλούδης, Αγγελάκης (72’ Ν. Κοκοκύρης), Ι. Κοκοκύρης, Γεροντιδάκης (57’ Κωνσταντίνου), Ψαρούδης, Πελαντής, Δαλάτσης, Πουλιός, Γκορίτσα (82’ Κουκής).


Αν μετρούσαν μόνο τα πλέι οφ, τον τίτλο θα κέρδιζε ο Όμηρος!

O OMHΡΟΣ ήταν ο πρωταθλητής στα πλέι οφ, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος το πρωτάθλημα. Τα δυο παιχνίδια με την Καλαμωτή κόστισαν στους Καλλιμασιώτες, από τη μια η ήττα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Καλαμωτή, που τους γκρέμισε από την κορυφή, η οποία θα τους έδινε και το μπόνους των 3 βαθμών, αλλά και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα τερμάτισε 4ος και ξεκίνησε από το μηδέν!
Η άλλη ήττα στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ από την Καλαμωτή τον έφερε πίσω στη βαθμολογία, που δεν μπόρεσε να καλύψει στους 2 τελευταίους αγώνες, παρότι κέρδισε.
Η Καλαμωτή παίζοντας μυαλωμένα πήρε αυτό που ήθελε. Τερμάτισε αήττητη σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Νίκησε τον Όμηρο και παίρνοντας ισοπαλίες με Μίκρα και Ηρακλή, ήρθε στην 1η θέση. Η πορεία της ήταν σταθερά ανοδική, καθότι στα τελευταία χρόνια τερματίζει πάντα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Όμηρος ήταν ο κερδισμένος στα πλέι οφ, ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς και πήρε 6. Η Καλαμωτή που ξεκίνησε με 2, ανέβηκε ακόμη 5, ενώ ο Ηρακλής μάζεψε 4 βαθμούς (ξεκίνησε με 1 βαθμό) και μεγάλη χαμένη ήταν η Μικρασιατική που είχε το αβαντάζ των 3 πόντων - μπόνους αλλά μάζεψε μόνο έναν!
Ν. ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου