Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ–ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του σωματείου ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
(όπως υποσχέθηκα στον φίλο Κώστα).

Το σωματείο μας εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια προκειμένου να καταξιωθεί στη συνείδηση του χιώτικου ποδοσφαιρόφιλου κοινού. Επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής ήταν η κατάκτηση της 1ης θέσης κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν με την συμβολή όλων των μελών του σωματείου μας αλλά κυρίως την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας.
Το Σάββατο 15 Μαίου 2010 διεξήχθη στα στάδιο Νενήτων Χίου ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του σωματείου μας και του σωματείου του Ομήρου Καλλιμασιάς Χίου. Διαιτητής στο εν λόγω παιχνίδι ορίστηκε να είναι ο κος Γιάχος, αξιολογημένος διαιτητής Σούπερ Λίγκ. Ο διαιτητής αυτός με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα καταλογίζοντας κατά του σωματείου μας ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ γενικότερα η όλη του συμπεριφορά και στάση ήταν εχθρική απέναντι μας. Με την όλη του συμπεριφορά ο εν λόγω διαιτητής απαξίωσε τις προσπάθειες μηνών.
Διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία του κ Γιάχου Σας καλούμε να λάβετε τα δέοντα μέτρα κατά του συγκεκριμένου διαιτητή, προκειμένου να προστατέψετε στο μέλλον άλλα σωματεία από παρόμοιες συμπεριφορές του εν λόγω διαιτητή, αναφέροντάς σας ότι ουδέποτε κατά το παρελθόν βρεθήκαμε σε ανάλογη κατάσταση.
Σας επισημαίνουμε ότι το σωματείο μας θα συνεχίσει να παλεύει για την άνοδο του χιώτικου ποδοσφαίρου με αξιοπρέπεια αρκεί να μην συναντήσει στο μέλλον παρόμοιες διαιτησίες, όπως αυτή του κ Γιάχου το περασμένο Σάββατο. Περισσότερο όμως απ’ όλα λυπόμαστε για το γεγονός ότι οι χωρίς υλική αμοιβή προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του σωματείου γίνονται έρμαιο στις διαθέσεις του καθενός.
Χίος 17 Μαίου 2010
Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Ροδίτης
Μοιραστείτε στο Facebook

2 σχόλια:

k.m είπε...

to pes kai to ekanes.an matheis ti ginetai se periptosi triplis isovathmias:
1)omiros mikra kai kalamoti,poios vgainei protathlitis?

2)kalamoti mikra iraklis,poios vcgainei protathlitis?

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

1)Πρωταθλητής Όμηρος, γιατί θα έχει 2 νίκες ενώ Καλαμωτή και Μίκρα από μια νίκη
2)Από διάφορες συζητήσεις αφού ο Κ.Α.Π. δεν το προσδιορίζει ξεκάθαρα, κλήρωση για νές μπαράζ
Βέβαια κλήρωση για μπαράζ μπορεί να γίνει και στην πρώτη περίπτωση αν αποφασίσει η Ε.Π.Σ.Χίου, μόλις έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία θα την ανακοινώσουμε!

Δημοσίευση σχολίου