Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Με τον Όμηρο στην Τουρκία

Την Κυριακή 22/8/2010 διεξήχθη το προγραμματισμένο φιλικό του Ομήρου με την Τουρκικη Belodispor. Την Ομάδα ακολούθησαν 50 τολμηροί φίλαθλοι του Ομήρου, οι οποίοι αψήφησαν την κακοκαιρία και πήγαν να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Η φιλοξενία που δέχθηκαν οι άνθρωποι του Ομήρου ήταν εξαιρετική. Στον αγωνιστικό τομέα, η γηπεδούχος ομάδα που ήταν αντάξια ομάδων Δ' Εθνικής επιβλήθηκε του Ομήρου με τελικό σκορ 3-2. Τα δύο 35λεπτα επιφύλασσαν αρκετά γκολ για τους θεατές της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο η Τούρκικη ομάδα είχε την ανούσια υπεροχή και ένα γκολ στο 12ο λεπτό από πολύ γρήγορη αντεπίθεση. Η μόνη καλή φάση έγινε από τον Όμηρο με μια κεφαλιά από τον Αγορή την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα ο Τούρκος τερματοφύλακας. Το 2ο ημίχρονο ήταν κλάσης ανώτερο του πρώτου και σημειώθηκαν τέσσερα ακόμα γκολ. Συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό ο Όμηρος ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουλάκη. Στο 22ο λεπτό η Belodispor κέρδισε την εσχάτη των ποινών και προηγήθηκε 2-1. Στο 28' μετά από κόρνερ της Τουρκικης ομάδας και ύστερα από αδράνεια στην άμυνα του Ομήρου ο Τούρκος επιθετικός με κεφαλιά αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Ο Όμηρος είχε δύο καλές ευκαιρίες με Ψαρούδη Γιάννη και Πελαντή και στο 32ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Ψαρούδη Γιάννη το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μουλάκης.
Στο τέλος του αγώνα μοιράστηκαν μετάλλια στις δύο συμμετέχουσες ομάδες.
Σύνθεση του Ομήρου: Μαυρογιάννης, Ματθαίος, Ζαχαρίου, Κοκοκύρης, Δαλάτσης, Αγορής, Γκορίτσας, Μουλάκης, Ψαρούδης Κ., Γεροντιδάκης, Πελαντής.
Μοιραστείτε στο Facebook

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re paidia o stan den epe3e???

Ανώνυμος είπε...

akoustike oti o stan mpike allagh kai me to pou mpike perase 8 paixtes kai ton termatofulaka kai afise tin mpala stin grammh xwris na perasei kai eipe "afieromeno gia osous me amfisvitisan" kai meta efuge apo tin omada perifanos.....

Ανώνυμος είπε...

o stan hatan o kaliteros pagkitis pou eida apo thn kerkida.Ypodigma gia olous!!!BRAVO!

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει οραιο το ταξιδακι και ολα καλα,και σθγχαριτιρια στη δοιηκηση που μας πηγε Τουρκια και το απολαυσαμε θα ηθελα να πω.Εγω σαν απλος φιλαθλος χρονια της ομαδας θα θελα να πω καποια πραγματα που δεν μ αρεσουν και ακουγοντε παλι και φετος.Προς δοιηκηση και υπευθινους θα θελα να πω οτι πρεπει να δουν τι υα κανουν με το θεμα του προπονητη.καυε χρονο ακουω τα ιδια οτι δεν ξερει,δεν κανει καλη δουλεια αλλα και φετος ο ιδιος ειναι...Ειδα ατομα να μην παιζουν αλλα και ατομα να παιζουν(μονο κ μονο για να παιξουν).Ειδα την αλλη ομαδα και παρατηρησα τα σηστυματα τους και την την τακτικη.Απλονοταν η ομαδα και επαιζε κατω η μπαλα.Πολυ δουλεμενη η ομαδα...Αυτα πρεπει καποιος στην ομαδα να τα μαθει στα παιδια γιατι σιγουρα υπαρχουν ταλεντα που μπορουν να προχωρισουν.Τι να πω σιγουρα πρεπει να αλλαξουν πολλα και να δουν λιγο ποιο σοβαρα το θεμα για προπονητη και γενικα τι φταιει η δοιηκηση.ναι καλα ειναι τα πανηγυρακια αλλα....Δεν εχω κατι με το προπονητη αλλα και με κανεναν του ομηρου.Απλα τα ειπα επειδη καυε χρονο ακουω τα ιδια απο ανθρωπους που θελουν να βοηθησουν αλλα μενουν στα λογια.Αγαπω την ομαδα και πιτσιρικας με επερνε ο μπαμπας μου και πηγεναμε να δουμε την ομαδα μας,αλλα χρονια τοτε...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την άποψή μου πάνω στα σχόλια που κατέθεσε ο προηγούμενος φίλος.
Θα συμφωνήσω μαζί του για το ταξιδάκι στην Τουρκία και θα δώσω και εγώ τα συγχαρητήριά μου στην Διοίκηση για την διοργάνωσή του.
Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα θα διαφωνήσω με τον φίλο και θέλω να σημειώσω τα εξής:
Στα καφενεία που υπάρχουν οι κριτές, οι προπονητές και γενικά αυτοί που τα γνωρίζουν όλα, μόνο εκεί ακούγεται ότι ο προπονητής δεν ξέρει και δεν κάνει καλή δουλειά. Να θυμίσω στον φίλο ότι τα τελευταία χρόνια πήραμε ένα Πρωτάθλημα, παίξαμε μια χρονιά στην Δ’ Εθνική κατηγορία και αξίζαμε και πέρσι να πάρουμε το Πρωτάθλημα (κατά γενική ομολογία), από πλευράς προπόνησης είχαμε δύο χρονιές χωρίς μυικούς τραυματισμούς (και αυτό σίγουρα οφείλεται στην συστηματική προπόνηση) και όλα αυτά έγιναν με τον ίδιο προπονητή (που δεν ξέρει και δεν κάνει καλά την δουλειά του). Δεν θα ήθελα να γίνω δικηγόρος κανενός αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο κάθε άνθρωπος (προπονητής και μη)
έχει τα προτερήματα και τα ελαττώματά του και σίγουρα από αυτόν τον κανόνα δεν ξεφεύγει και ο προπονητής της ομάδας.
Οσον αφορά τώρα την Τούρκικη ομάδα, θέλω να πώ στον φίλο, που ασφαλώς δεν θα το γνώριζε, ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι επιπέδου Δ΄ Εθνικής κατηγορίας δικής μας από ότι μας πληροφόρησαν οι άνθρωποί της (έτσι όπως διαρθρώνονται οι κατηγορίες στην Τουρκία μετέχει στον όμιλο της Σμύρνης που ανεβάζει αμέσως ομάδα σε Εθνική κατηγορία) , που πέρσι λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αν και μπορούσαν, έκαναν την επιλογή και δεν ανέβηκαν σε Εθνική κατηγορία. Επίσης έχει ήδη παίξει 4 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος, δηλαδή ήταν σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά από την ομάδα μας, που ήταν το πρώτο της φιλικό μετά από σκληρή προετοιμασία και ακόμη έπαιζε σε ένα γήπεδο το οποίο της ήταν οικείο και πολύ πιο μικρό σε διαστάσεις από ένα κανονικό.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να προτείνω στον φίλο αφού όπως λέει γνωρίζει τόσο καλά από συστήματα και τακτικές και μπορεί να αναγνωρίζει μια καλά δουλεμένη ομάδα και αφού μπορεί να διακρίνει ποιοί μπορούν να παίζουν και ποιοι όχι να συμμετάσχει σε κάποιο προπονητικό σεμινάριο ώστε να μπορέσει να πάρει το δίπλωμα του κανονικού προπονητή και όχι του καφενειακού όπως όλοι μας.
Οσο για τις προτάσεις – υποδείξεις που καταθέτει και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, καλό θα ήταν να τις καταθέσει σε κάποια Γενική Συνέλευση και όχι ανώνυμα και πίσω από κουρτίνες να λέει ότι φταίει η εκάστοτε Διοίκηση. Εδώ θα ήθελα να επισημάνω στον φίλο ότι αυτή η Διοίκηση που φταίει σε όλα έχει καταφέρει 15-20 άτομα να δουλεύουν όλον τον χρόνο για την ομάδα του χωριού και ακόμα να έχει αφιερώσει το μισό της καλοκαίρι να διοργανώσει αυτά τα πανηγυράκια που σημειωτέον αποτελούν την ύπαρξη αυτής της ομάδας (το 80% των ετήσιων εξόδων της). Οσον αφορά τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά μένουν στα λόγια, όπως λέει ο φίλος, άς πάνε κοντά στην Διοίκηση που έχει αποδείξει ότι είναι ανοικτή προς όλους (και έχει γίνει μια παρέα) και να συμμετάσχουν ως ισο προς ίσο με το Δ.Σ όπως ισχύει και αυτήν την στιγμή.
Εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι αυτοί που μετέχουν αυτήν την στιγμή στην ομάδα αφήνουν οικογένειες, υποχρεώσεις αλλά και διαθέτουν τον χρόνο τους για να κουβαλάνε καρέκλες και τραπέζια, να κάνουν τα γκαρσόνια και να διοργανώνουν πανηγυράκια, ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται μόνο να διασκεδάσουν σε αυτά.

ΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

με αφορμη ολα τα παραπανω σχολια που ειδαν το φως της δημοσιοτητας και γραφησαν απο καποιους αγνους φιλους της ομαδος που οπως λενε την αγαπανε και την πονανε αυτη την ομαδα θα θελα να πω ενα δυο πραγματακια τα οποια δεν γνωριζουν οι κυριοι αυτοι......
εγω περσυ ημουν ποδοσφαιριστης της ομαδας και φετος ειμαι στο συμβουλιο οικοιοθελως.αυτα που ειδα και γνωρισα στην ομαδα μετα απο τοσα χρονια στις χιωτικες ομαδες ειληκρινα δεν τα εχω ξαναδει...ειδα μια ομαδα δεμενη...μια οικογενεια...ενα συμβουλιο να αγγαλιαζει τους παιχτες σαν παιδια του...να μην λειπει απο κανεναν ποδοσφαιριστη τιποτα...και μαλιστα ολοι να παιρνουν και με το παραπανω αυτο που τους αξιζει....ειτε χρηματικα ειτε υλικα.ειδα ενα συμβουλιο ,πρωτογνωρο για τα χιωτικα δεδομενα, να αποτελειται απο 15 τουλαχιστο ανθρωπους που ετρεχαν ολοι για ολα....να βρισκονται συνεχως κοντα στους παιχτες και κοντα στην ομαδα σε καθε προπονηση τουλαχιστο 5-6 ατομα.πανηγυρια-εκδηλωσεις και δεξιωσεις προς τους παιχτες ειναι το λιγοτερο που απλα φενεται προς τα εξω στους τριτους...η αθορυβη δουλεια που γινεται απο ολους δεν υπαρχει σε καμια αλλη ομαδαστην χιο και οχι μονο....
οσο αφορα στο προσωπο του προπονητη της ομαδας,τον αντωνη ρυθιανο,μπορει ο αντωνης να μην ειναι ο πιο αυστηρος προπονητης,μπορει να μην ειναι ο καλυτερος προπονητης η αυτος που εχει τις περισσοτερες γνωσεις και εμπειριες πανω στο ποδοσφαιρο....αλλα εχω να πω για να γνωριζουν καποιοι κυριοι τα εξης:ο αντωνης καθημερινα κουβαλα ποδοσφαιριστες με το οχημα του και για να μην χαλανε χρηματα σε βενζινες οι ποδοσφαιριστες,κατι που αν εχετε τα αρχιδια ολοι οι επικριτες παρτε προπονητη τον παπαθεοδωρου και τον κακουσιο και τον ξυδα και ζητηστε τουςνα κανουν κατι αντιστοιχο.ο αντωνης σε καθε προπονηση τρεχει ακομη και για πραγματα που δεν ειναι της αρμοδιοτητας του .ακομη και για τα νερα της ομαδας.....ο αντωνηςειναι γυμναστης και ξερει τι χρειαζεται ο οργανισμος των παιχτων και σε αυτο οφειλεται οτι η ομαδα,πλην ενος τραυματισμου του γκοριτσα περσυ,δεν ειχε ουτε εναν τραυματισμο....ο αντωνης ποτε δεν ζητησε απο το συβουλιο να πληρωσουν αδρα για να φερουν στην ομαδα εναν ποδοσφαιριστη που θα εκανε την διαφορα μονο και μονο για να μην φερει σε δυσκολη θεση την διοκηση..δουλεψε και δουλευει τοσα χρονια με παιδια του χωριου πολλα απο τα οποια τον κρεμασαν στην συνεχεια...ονοματα να μην λεμε...και τελος κανεις δεν αγαπησε και δεν πονεσε αυτη την ομαδα οσο ο αντωνης που και ποδοσφαιριστης της ηταν και παιδι του χωριου και τελος προπονητης....αυτος ειναι κυριοι ο αντωνης ρυθιανος.....με αυτη την ομαδα που αποτελειται κατα 90% απο παιδια της καλλιμασιας που πονανε και αγαπανε την ομαδα αμφισβητησε,κερδισε,κατεκτησε πρωταθλημα δικαια και περσυ της το εκλεψαν,τις ομαδες και τους προπονητες των πολλων χιλιαδων ευρω.αμα γουσταρετε να το παιξετε εξυπνοι να δωσετε 10-15 χιλιαρικα στον παπαθεοδωρου ,τον κακουσιο και τους αλλους και να δουμε τι παραπανω θα καταφερετε.....και για οσους δεν με καταλαβαν....λεγομαι ΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

με αφορμη ολα τα παραπανω σχολια που ειδαν το φως της δημοσιοτητας και γραφησαν απο καποιους αγνους φιλους της ομαδος που οπως λενε την αγαπανε και την πονανε αυτη την ομαδα θα θελα να πω ενα δυο πραγματακια τα οποια δεν γνωριζουν οι κυριοι αυτοι......
εγω περσυ ημουν ποδοσφαιριστης της ομαδας και φετος ειμαι στο συμβουλιο οικοιοθελως.αυτα που ειδα και γνωρισα στην ομαδα μετα απο τοσα χρονια στις χιωτικες ομαδες ειληκρινα δεν τα εχω ξαναδει...ειδα μια ομαδα δεμενη...μια οικογενεια...ενα συμβουλιο να αγγαλιαζει τους παιχτες σαν παιδια του...να μην λειπει απο κανεναν ποδοσφαιριστη τιποτα...και μαλιστα ολοι να παιρνουν και με το παραπανω αυτο που τους αξιζει....ειτε χρηματικα ειτε υλικα.ειδα ενα συμβουλιο ,πρωτογνωρο για τα χιωτικα δεδομενα, να αποτελειται απο 15 τουλαχιστο ανθρωπους που ετρεχαν ολοι για ολα....να βρισκονται συνεχως κοντα στους παιχτες και κοντα στην ομαδα σε καθε προπονηση τουλαχιστο 5-6 ατομα.πανηγυρια-εκδηλωσεις και δεξιωσεις προς τους παιχτες ειναι το λιγοτερο που απλα φενεται προς τα εξω στους τριτους...η αθορυβη δουλεια που γινεται απο ολους δεν υπαρχει σε καμια αλλη ομαδαστην χιο και οχι μονο....
οσο αφορα στο προσωπο του προπονητη της ομαδας,τον αντωνη ρυθιανο,μπορει ο αντωνης να μην ειναι ο πιο αυστηρος προπονητης,μπορει να μην ειναι ο καλυτερος προπονητης η αυτος που εχει τις περισσοτερες γνωσεις και εμπειριες πανω στο ποδοσφαιρο....αλλα εχω να πω για να γνωριζουν καποιοι κυριοι τα εξης:ο αντωνης καθημερινα κουβαλα ποδοσφαιριστες με το οχημα του και για να μην χαλανε χρηματα σε βενζινες οι ποδοσφαιριστες,κατι που αν εχετε τα αρχιδια ολοι οι επικριτες παρτε προπονητη τον παπαθεοδωρου και τον κακουσιο και τον ξυδα και ζητηστε τουςνα κανουν κατι αντιστοιχο.ο αντωνης σε καθε προπονηση τρεχει ακομη και για πραγματα που δεν ειναι της αρμοδιοτητας του .ακομη και για τα νερα της ομαδας.....ο αντωνηςειναι γυμναστης και ξερει τι χρειαζεται ο οργανισμος των παιχτων και σε αυτο οφειλεται οτι η ομαδα,πλην ενος τραυματισμου του γκοριτσα περσυ,δεν ειχε ουτε εναν τραυματισμο....ο αντωνης ποτε δεν ζητησε απο το συβουλιο να πληρωσουν αδρα για να φερουν στην ομαδα εναν ποδοσφαιριστη που θα εκανε την διαφορα μονο και μονο για να μην φερει σε δυσκολη θεση την διοκηση..δουλεψε και δουλευει τοσα χρονια με παιδια του χωριου πολλα απο τα οποια τον κρεμασαν στην συνεχεια...ονοματα να μην λεμε...και τελος κανεις δεν αγαπησε και δεν πονεσε αυτη την ομαδα οσο ο αντωνης που και ποδοσφαιριστης της ηταν και παιδι του χωριου και τελος προπονητης....αυτος ειναι κυριοι ο αντωνης ρυθιανος.....με αυτη την ομαδα που αποτελειται κατα 90% απο παιδια της καλλιμασιας που πονανε και αγαπανε την ομαδα αμφισβητησε,κερδισε,κατεκτησε πρωταθλημα δικαια και περσυ της το εκλεψαν,τις ομαδες και τους προπονητες των πολλων χιλιαδων ευρω.αμα γουσταρετε να το παιξετε εξυπνοι να δωσετε 10-15 χιλιαρικα στον παπαθεοδωρου ,τον κακουσιο και τους αλλους και να δουμε τι παραπανω θα καταφερετε.....και για οσους δεν με καταλαβαν....λεγομαι ΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

ΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

και για να τελειωσω κατι που ξεχασα οσο αφορα το θεμα σταν......νικος κοκοκυρης δηλαδη,ναι ισως εδω ο αντωνης να εχει αδικο...αυτο το ξερει μονο εκεινος,ισως ο σταν να δικαιουτε μια ευκαιρια γιατι και καλο παιδι ειναι και ποτε δεν εβλαψε την ομαδα και την αγαπαει....και σκιζεται για αυτην .... και οποτε χρειαστηκε επαιξε οπου του ζητηθηκε και μπορει μπαλαδορος να μην ειναι αλλα οπως ολοι δικαιουται να τον εμπιστευτει ο αντωνης και ειμαι σιγουρος οτι ο αντωνης αυτο θα κανει...ΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΗ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

maris είπε...

koita pou egine 8eme h mouxla o stan

Ανώνυμος είπε...

O kathenas mporei na pei ti gnwmh tou edw kai einai logiko na iparxoun apopseis diaforetikes.Se alla simfonw se alla oxi.Sigoura kai to simboulio exei kanei polla lathei allla kai o proponitis alla h alithia einai oti agapoun thn omada.Ta paidia apo kallimasia prepei na paizoun kai na mhn einai disarestimenoi.oloi prepei na ipologizonte kai na mhn ipaxoun klikes.Ida kati sta panigiria pou den mou arese,2-3 paidia kallimasiotes (podosfairistes) na douleuoun,opws kai o proponitis.POU ITAN OI IPOLIPOI???Bravo s auta ta paidia ,proponith kai simboulio.Agapame ton Omhro kai as eimaste makria apo thn Ellada kai th n kallimasia mas.Kalh poria xwris gkrinies kai oi ipeuthinoi na koitaksoun to kalo ths omadas panw ap ola!

Δημοσίευση σχολίου