Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΓΩΝΕΣ Α'ΤΟΠΙΚΟΥ

Σήμερα για το α΄τοπικό ποδόσφαιρο και την 1η αγωνιστική έχει 3 σημαντικούς αγώνες που θα κινήσει το ενδιαφέρον του χιώτικου φίλαθλου ώστε να παεί να τους παρακολουθήσει...
Στο Δημοτικό στάδιο η γηπεδούχος ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ υποδέχεται τον περσινό κυπελλούχο ΚΑΝΑΡΗ στις 17:00 με διαιτητή τον Επιτροπάκη και βοηθούς τουςΠιταούλη Φραγκογιάννη,οι μόνοι βασικοί απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Σαμιώτης και ο ΣοβατζήςΜ από τον ΚΑΝΑΡΗ.
Στο γήπεδο το Θυμιανών η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ έχει δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας την ΔΑΦΝΗ στις 17:00 με διαιτητή να ορίζεται ο Τσούχλης,κανονικά θα ήταν οΘ.Γιαχός άλλα είναι 4ος διαιτητής στην SUPER LEAGUE, επόπτες στον αγώνα θα είναι ηΓεωργ/πουλού και ο Παρασκευοπούλος,βασικοι απόντες θα είναι οι τραυματίες Δημήτρης και Γιώργος Κυδωνάκης και ο Μπούλης για τον Ηρακλή ενώ για την Δάφνη ο επιθετικόςΚίτρινος Παντελής ενώ αμφίβολη είναι Χειλάς και Σεζένιας.
Ακόμα η ΚΑΛΑΜΩΤΗ στο γήπεδο της καλαμωτης στις 17:00 αγωνίζεται με τον ΑΤΛΑ με διαιτητή των Ευστρατίου και βοηθούς τους Λιβανίδη και Καρρά.
Μοιραστείτε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου