Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΣΕΑ ΧΙΟΣ & ΒΟΚΑΡΙΑ ΝΕΝΗΤΩΝ


Στους αγώνες μπαράζ για τις πρώτες κατηγορίες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων της ιεραρχίας εστιάζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Μαΐου, το ενδιαφέρον των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αναφορικά με την εσωτερική αγωνιστική κίνηση. Η διοργάνωση θα γίνει στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θ' αρχίσει στις 10 μεθαύριο το πρωί και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Θα κρίνει πρώτον, σε ποιο πρωτάθλημα θα βρεθούν τη νέα σεζόν οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες, που προέρχονται από την Α1 και την Α2 κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες και δεύτερον ποιοι θα εξασφαλίσουν την άνοδο από τη Β΄Εθνική στην Α2.
Στα μπαράζ για την Α1 και την Α2 των ανδρών παίρνουν μέρος ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, ο ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης, ο ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας και ο ΑΣ Το Γυμνάσιο. Οι δυο πρώτες ομάδες τερμάτισαν στην 8η και την 9η θέση αντίστοιχα στη φετινή Α1. Οι άλλες δύο κατέκτησαν τη 2η και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2.
Στην αντίστοιχη διαδικασία των γυναικών μετέχουν οι Φοίνικες Γλυφάδας Πάτρας, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ (που περιορίστηκαν στην 6η και την 7η θέση αντίστοιχα στη μεγάλη κατηγορία), ο ΓΣ Άρης Βούλας και ο ΑΟΣ Τελαμών (οι οποίοι κατέλαβαν τη 2η και την 3η θέση στην Α2).
Θα σχηματιστεί ένα γκρουπ στους άνδρες και άλλο ένα στις γυναίκες, θα παίξουν όλοι με όλους και οι δύο πρώτες ομάδες θα έχουν θέση τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Το πρώτο ωράριο των αγώνων για την Α1 και την Α2 θα διεξαχθεί στις 13:00, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές το Σάββατο (στις 16:00 η άλλη) και μία την Κυριακή (10:00).
Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής:
Στους άνδρες:
Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΣ Το Γυμνάσιο
ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας-ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης
Στις γυναίκες:
Ολυμπιακός ΣΦΠ-Άρης Βούλας
ΑΟΣ Τελαμών-Φοίνικες Πάτρας
Στα μπαράζ ανόδου για την Α2 έχουν δικαίωμα συμμετοχής πέντε ομάδες στους άνδρες και ισάριθμες στις γυναίκες. Είναι οι δύο πρώτες στη Β΄Εθνική Αττικής και οι πρωταθλήτριες από τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, της Δυτικής Ελλάδας και των νησιών. Έτσι, στους άνδρες τις δύο προνομιούχες θέσεις για την Α2 θα κυνηγήσουν η Ένωση Ποντίων Μελισσίων, η ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας (1η και 2η αντίστοιχα στη Β΄Εθνική Αττικής), ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η ΕΑ Βόχας και ο ΑΣΕΑ Χίος.
Στις γυναίκες θα κοντραριστούν για την άνοδο ο ΑΣ Πέρα 2005, ο ΑΟ Άρης 2006 (1ος και 2ος αντίστοιχα στη Β΄Εθνική Αττικής), ο ΑΣΕΑ Καβάλας, ο Προμηθέας Πατρών και ο ΜΕΣΝ Βοκαριά Χίου.
Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει κι εδώ από ένα γκρουπ, οι δύο πρώτες ομάδες θα προαχθούν στην Α2 και οι αγώνες αρχίζουν το Σάββατο στις 10:00. Συνολικά θα γίνουν τρεις αγωνιστικές το Σάββατο (13:00 και 16:00 οι επόμενες δύο) και δύο την Κυριακή (10:00 και 13:00).
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των γκρουπ:
Στους άνδρες:
ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας-Ένωση Ποντίων Μελισσίων
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΣΕΑ Χίος
Ρεπό η ΕΑ Βόχας

Στις γυναίκες:
Προμηθέας Πατρών-ΑΣ Πέρα 2005
ΜΕΣΝ Βοκαριά Χίου-ΑΣΕΑ Καβάλας
Ρεπό ο Άρης 2006
Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr) και την ενότητα «ανακοινώσεις» υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου