Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕ ΧΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ - ΟΜΗΡΟΣ 1-2 , 11 ΣΤΑ 11 ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....

Σωτηράκης Σιδερής
Ένα "ΑΤΙ "στον ...ασβέστη!
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΝΕΝΗΤΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΓΟΥ ΑΕΧΒ

Ο αγώναςΣτον αγώνα μπήκαμε δυνατά αλλά νωρίς στο πέμπτο μόλις λεπτό δεχτήκαμε την ψυχρολουσία από στιγμιαία ολιγωρία της άμυνάς μας .Αμέσως σχεδόν ισοφαρίσαμε με τον διακριθέντα και πάλι Γιοβανάκη Δημ..
 Συνεχίζαμε να πιέζουμε και να παίζουμε καλλίτερα μέχρι το 40΄  όπου ήρθε και το 1-2 . Στό 2ο ημίχρονο παρ΄όλο που είχαμε καθολική υπεροχή η μπάλα δεν ήθελε να μας κάνει το χατήρι, έτσι χάθηκαν πλήθος ευκαιριών , διπλές με Ψαρούδη ,Γεροντιδάκη  Μαυρογιάνη και μονές ακόμα με Μουλάκη , Αγορή και Μερκούρη.

Η μπάλα η πήγαινε άουτ η δοκάρι η απέκρουε ο πολύ καλός αντίπαλος γκολκήπερ ακόμα  και αμυντικός με κεφαλιά πάνω στην γραμμή αποσόβησε γκολ.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου παρ΄ολίγον να επιβεβαιωθεί στο τελευταίο λεπτό όταν  η ΑΕΧΒ σε κερδισμένο φάουλ εξω από την περιοχή μας λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όμως ο Γιασιζόγλου μας έσωσε με υπερένταση και έτσι κρατήθηκε το 1-2 που κάλλιστα μπορούσε να είναι 1-5!
Τα γκολ
5' λεπτό. ΑΕΧΒ εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά , η άμυνά μας ολιγωρεί και η μπάλα φτάνει σε αμαρκάριστο επιθετικό   που με κοντινή κεφαλιά  γράφει το 1-0.
7' λεπτό. Ο Γιοβανάκης κόβει ωραία έξω από την περιοχή μας αντίπαλο επιθετικό, με την μπάλα στα πόδια του αφού πέρασε 3 αντιπάλους φτάνει στο κέντρο του γηπέδου , την αλλάζει σαν σε σεμινάριο
με τον Λυμπερόπουλο και ξεχύθυκε στην επίθεση, πέρασε  όλη την άμυνα της ΑΕΧΒ και με υπερένταση μέσα από την περιοχή νικάει  τον πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα επιτυγχάνοντας την γρήγορη ισοφάριση με ένα καταπληκτικό γκολ .

40΄ Ο Ψαρούδης "κόβει" την  μπάλα  μέσα στην περιοχή της ΑΕΧΒ στον διακριθέντα Μερκούρη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα μας με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ.

Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ
Γιασιζόγλου, ΖΑΧΑΡΙΟΥ, ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ, Κοκοκύρης, Χατζηθανάσης, Σωτηράκης ( 45΄ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ) , ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ, Λυμπερόπουλος ( 35΄ Ψαρούδης) , Γεροντιδάκης ( 80' Μπογιατζής)
Με έντονους χαρακτήρες οι διακριθέντες.
Φωτογραφίες από " www.sportschios.gr"

ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου