Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-3



Χαιρετισμός παικτών στην αρχή του αγώνα.( Πηγή sportschios)
ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-3 ΣΤΟ ΦΑΦΑΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ


Άλλη μια μέτρια εμφάνιση του ΟΜΗΡΟΥ, ευτυχώς συνοδεύτηκε με νίκη που ήρθε με αγχωτικό τρόπο στο 87'. 
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πρέπει να ελπίζουμε για πρωτάθλημα!
Ο αγώνας:
Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα μας και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5' μετά από μακρινό πλάγιο του Ψαρούδη και γυριστή κεφαλιά του Πουλιού. Οι αντίπαλοι προτίμησαν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων έτσι σε αντεπίθεση   μετά από λίγο στο 8΄ο Βαρβασιακός (ΒΑΟ)κέρδισε κόρνερ και  με κεφαλιά ισοφάρισαν. Κατόπιν ανέβηκαν  πιό ψηλά, συνέχισαν τις αντεπιθέσεις και φάνηκε ότι οι παίκτες τους έπαιζαν πιο ψυχερά πηγαίνοντας πάνω στις φάσεις πρώτοι.Ο ΄Ομηρος άφησε χώρους και φάνηκε να βραχυκυκλώνει χωρίς να μπορεί να κάνει παιχνίδι όπως θα ήθελε. Σε κάθε αντεπίθεση του ΒΑΟ με τους πολύ καλούς και ταχύτατους επιθετικούς του η άμυνά μας δυσκολευόταν πολύ να διώξει την μπάλα. Στό 20' πέναλτυ εις βάρος μας, μετά από ατυχία η μπάλα βρήκε φανερά το χέρι του  Μερκούρη που φάνηκε να γλιστράει μέσα στην περιοχή μας.Το μετέτρεψαν σε γκολ και έτσι έγινε το 2-1 . Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το παιχνίδι με τους αντιπάλους να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες σκοράρουν .Αλλά στο 45' ήταν ο Μουλάκης που έξω από την περιοχή εξαπέλυσε έναν κεραυνό , άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και επέτρεψε στον ΌΜΗΡΟ να  πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία ,2-2.
Στο β΄ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο βρήκαμε χώρους ειδικά από δεξιά χωρίς να κάνουμε και την μεγάλη φάση.Ο ΒΑΟ όμως εξακολουθούσε να είναι  επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.
Γύρο στο 70΄ σε μία διεκδίκηση στην αντίπαλη περιοχή ανατράπηκε ο Πουλιός, ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ  , το κτύπησε ο Μουλάκης αλλά το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΒΑΟ.
Συνεχίζαμε να πιέζουμε αλλά σταματούσαμε μπροστά στην σφικτή τους άμυνα μέχρι το 87΄που ήρθε η λύτρωση με τον Πελαντή όταν σε αναταραχή στην περιοχή του ΒΑΟ μετά από μακρινό (πάλι) πλάγιο του Ψαρούδη, μπήκε μαζί με την μπάλα στα δύχτια και 2-3! 
Ας κρατήσωμε πάλι την νίκη και τους 3 βαθμούς μόνο!
Αξιοσημείωτο : Από τα μέσα του Α' ημιχρόνου φάνηκε να παίζει τραυματίας ο Γιάννης Γιαζιτζόγλου ο τερματοφύλακάς μας.
Ο διεθνής διαιτητής Κύριος Γιάχος μάλλον έπαιξε χωρίς καθαρό μυαλό φανερά επηρεασμένος από την άτυχή του εμφάνιση προχτές στο κύπελλο στο ντέρμπυ της Τούμπας.
Ο αγώνας για πρώτη φορά φέτος έγινε παρουσία αστυνομικής δύναμης μάλλον για να προφυλάξουν τον διαιτητή Γιάχο από τυχών θερμόαιμους οπαδούς της ΑΕΚ.
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ:
Γιαζιτζόγλου Γ., Σωτηράκης Ι ( 55' Γεροντιδάκης), ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ
Δ., Tzούμας Ν.(45'  ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ Ι.), Χατζηθανάσης Γ., Ψαρούδης Ι., Αγορής Ελ., Μουλάκης Απ., Μερκούρης Χρ.,Πουλιός Θ. ( 80΄Μαυρογιάννης Θ.), Πελαντής Στ.


(Mετά από παρατήρηση σχολιαστή διορθώθηκε το όνομα του φίλου Νίκου )
KΠΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den itan diki tou euthini i ipodeiksi tou penalnti kata tis aek alla tou epopti

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΥΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΖΟΥΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΥΜΑΣ ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

Για το σχόλιο 3:56 - Δεν έχω κοντινή εικόνα αλλά δεν ανατράπηκε ο Πουλιος στην περιοχή;
Για το σχόλιο 3:57 - Eυχαριστώ για την υπόδειξη, δΙορθώθηκε! ΚΠΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΤΖΗΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑΘΑΝΑΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

O PROPONITIS TOY OMHROY PREPEI NA SKEFTI POLLA KAI N ALLAKSEI PAIXTES POU DEN TRAVANE.PAGKO EXOUME.TOULAXISTON 5 ALAGES XRIAZONTE.GIA TERMATOFILAKA TI NA PW?STRAVOS EINAI?VARETHIKA NA VLEPW ATOMA NA MHN PEZOUN MPALA.KANE ALAGES VLAKA H OUST.STROMENH OMADA PIRES.AUTA

Ανώνυμος είπε...

poulios thodwrhs edw...re file anwnume..exeis kapoio dikio.. den einai apoluto omws... alla mila mas me to onomataki s.. fovasai kati?

Δημοσίευση σχολίου