Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ- ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

                                                            Καλλιμασιά  23/4/12                                                                                                        
         
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1.


      Για την φετινή  πορεία και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Α΄Χίου δίνομε συγχαρητήρια σε  όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές  της χρονιάς για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ευχαριστούμε επίσης  όλους όσους συνέβαλαν στην πιο πάνω επιτυχία και ειδικά τα μέλη και τους φίλους της ομάδας για την ενίσχυση και την ώθηση που μας έδωσαν.


                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2.
    
      Συγχαρητήρια στην άξια πρωταθλήτρια ομάδα "ΑΤΡΟΜΗΤΟ" Αγίου Γεωργίου  Συκούση και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες κατάταξης για άνοδο στην   Δ΄Εθνική.
     Συγχαρητήρια επίσης σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες που αντιμετωπίσαμε  αυτήν την περίοδο για το : " Ευ Αγωνίζεσθε " .


                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3.

     
  Γνωστοποιούμε:
 Α) Oι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες του συλλόγου μας θα συνεχιστούν όλο τον επόμενο μήνα  με τακτικές προπονήσεις και φιλικές συναντήσεις.
Β) Την Κυριακή 29/4 και ώρα 12:00 στην λέσχη της ομάδας καλούνται τα μέλη της ομάδας σε γενική συνέλευση για οικονομικό απολογισμό και αρχαιρεσίες.
Να είμαστε όλοι εκεί!
     


  
Εκ του ΔΣ


















1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΟΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΠΟΚ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ.

Δημοσίευση σχολίου