Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Α' ΧΙΟΥ , ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΜΗΡΟΣ 0-2


Άλλη μια δύσκολη νίκη για τον ΟΜΗΡΟ, δυσκολότερα από ότι φανερώνει το σκορ πήραμε το "ματς" αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλλίτερο.
Στο Α' ημίχρονο ο ΟΜΗΡΟΣ ήταν αυτός που είχε την υπεροχή σε ένα  παιχνίδι χαλαρό με λίγες φάσεις. Στο 25' σε κάθετη μπαλιά που δέχτηκε ο (διακριθείς και σήμερα) Σωτηράκης  αριστερά και πολύ πλάγια μέσα στην μεγάλη περιοχή πιάνει δυνατό αριστερό σουτ και γράφει το 0-1!. Στο β΄ημίχρονο οι του ΗΡΑΚΛΗ μπήκαν δυνατά αποφασισμένοι για κάτι καλό. Παίχτηκε καλύτερη μπάλα από το α΄μέρος. Στο 57' έχομε την φάση του αγώνα και την μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του ΗΡΑΚΛΗ: Ο Γούτης σουτάρει κεραυνό κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής , ο Κωττατής διώχνει με υπερένταση, η μπάλα κτυπάει  στο οριζόντιο δοκάρι και επιστρέφει, εκεί την βρίσκει ο επερχόμενος Ζαμπετάκης που δεν κατάφερε να σκοράρει γιατί ο Κωττατής δείχνοντας ξανά την κλάση του, απέκρουσε σχεδόν εξ' επαφής το δυνατό σουτ, σώζοντας κυριολεκτικά την εστία μας. Στο 63' και 70΄είχαμε άλλες δυο πολύ καλές φάσεις για τον ΗΡΑΚΛΗ. Στο 75' κερδίσαμε φάουλ στον κύκλο της σέντρας προς την περιοχή του ΗΡΑΚΛΗ. Το εκτέλεσε με πάσα ο Σωτηράκης, μετά από αρκετές εναλλαγές της μπάλας αυτή έφτασε στον Ζαννίκο που με ευθύ συρτό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σαββίδη και έγραψε το 0-2!!!  Από το 75' και μετά ισορρόπησε το παιχνίδι ενώ στο 80΄είχαμε και εμείς χαμένη ευκαιρία ( ίσως και γκολ που δεν δόθηκε) με τον Ζαννίκο που με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει αλλά έδιωξε ο έμπειρος Σαββίδης με υπερένταση . Εκεί διαμαρτυρήθηκαν οι επιθετικοί μας ζητώντας γκολ ισχυριζόμενοι ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή πριν την απόκρουση.
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ
Κωττατής, Σωτηράκης, Κούτικας ( 90+ Χαζαθανάσης), Κοκοκύρης Ι., Καρβέλας, Αγορής, Μουλάκης, Μπανιάς, Ζαννίκος, Ψαρούδης ( 85΄Μαυρογιάννης) και Πελαντής. Την 18άδα συμπλήρωσαν οι: Ψαρρός, Κρουσουλούδης, Γεροντιδάκης και Κοκοκύρης Δ. 

ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου