Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΟΜΗΡΟΣ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 3-1 ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ



Πως είδε τον αγώνα ο π.Γιώργης Κωνσταντίνου


"Όμηρος - Μικρασιατική 3 - 1 στην Καλλιμασιά

Στο ενωσιακό γήπεδο της Καλλιμασιάς "Νίκος Σύλλας" η ομάδα τουΟμήρου υποδέχτηκε την Μικρασιατική στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α' τοπικής κατηγορίας.

Διαιτητής του αγώνα ο Στέλιος Στουπάκης, με βοηθούς τον Λάζαρο Νέγρη και τον Παναγιώτη Καρρά.

Ο Όμηρος παρατάχθηκε με τους Κοτατή, Καρβέλα (Αγορής), Σωτηράκη, Κούτικα, Κοκοκύρη Γ. (Κοκοκύρης Ν.), Κρουσουλούδη Δ., Ζαννίκο, Μουλάκη, Πελαντή, Μπανιά (Ψαρούδης) και Γεροντιδάκη.

Στον πάγκο του Ομήρου το προπονητικό δίδυμο Άρης Πυκνής - Παναγιώτης Ξούρος, ο Β. Σωτηράκης και οι ποδοσφαιριστές: Ν. Κοκοκύρης, Γ. Ψαρρός, Θ. Αγγελίδης, Θ. Μαυρογιάννης, Γ. Ψαρούδης, Ε. Αγορής και Δ. Γιοβανάκης.

Στη διάρκεια του β' ημιχρόνου έγιναν τρεις αλλαγές από πλευράς Ομήρου ο Ψαρούδης στη θέση του Μπανιά, ο Αγορής στη θέση του Καρβέλα, ο Ν. Κοκοκύρης στη θέση του Γ. Κοκοκύρη.

Ο Όμηρος κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης με το τελικό αποτέλεσμα 3 - 1. 

Στο 1ο ημίχρονο ο Μπανιάς άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1 - 0 για την ομάδα του Ομήρου. 

Το δεύτερο γκολ του Ομήρου ήρθε από τον Ζαννίκο κι έτσι το 1ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να διαμορφώνεται σε 2 - 0 υπέρ της ομάδας της Καλλιμασιάς.

  
Στο 2ο ημίχρονο ο Όμηρος βρήκε και πάλι το δρόμο προς το τέρμα της φιλοξενούμενης ομάδας με τον Πελαντή να παραβιάζει την εστία της Μικρασιατικής και να γράφει το 3 - 0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τη φάση του πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Ομήρου και το οποίο η Μικρασιατική μετέτρεψε με την εκτέλεσή του σε τέρμα γράφοντας το τελικό 3 - 1.

Τώρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας, στο Μεζάρι, όπου η ομάδα της Καλλιμασιάς θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δαφνώνα. Το αθλητικό ραντεβού του Ομήρου με τη Δάφνη έχει κλειστεί για την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 3το μεσημέρι. Ας είμαστε όλοι εκεί! Με την ελπίδα ότι ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, διοικήσεις και φίλαθλοι θα τιμήσουν το άθλημα και θα συμβάλουν σε τοπικό επίπεδο ο "βασιλιάς των σπορ" να παραμείνει στο θρόνο του!

π. Γ. Κ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου