Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΥΠΕΛΟΥΧΩΝ 1957 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Γενική άποψη.
Αρκετός κόσμος στην πλατεία και στην κερκίδα τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.Ξεχωρίσαμε τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Κωνσταντίνου,   την αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Ιωνίας Αθηνά Θλιβίτου, τον  πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου  Γεώργιο Φρατζέσκο, τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Καλλιμασιάς Σταμάτιο Συράκη, τον διοικητή της μηχανικής σχολής Χίου Γεώργιο Σκανδάλη, τους 7 τελευταίους τεως προέδρους του συλλόγου μας, τους προέδρους και τα περισσότερα μέλη όλων των φορέων της Καλλιμασιάς, τον αντιπρόσωπο του 'ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ' στη Χίο Σίμο Σούτη και φυσικά τους θρυλικούς παλαίμαχους του '57.

Ο αντιπρόεδρος Ι.Κωνσταντίνου παρουσιάζει!

Ξαναβρέθηκαν 57 ολόκληρα χρόνια μετά!!!
Από αριστερά προς τα δεξιά Γεώργιος Ψαλτάκης , Αθανάσιος Συράκης , Αχιλλέας Φιστουρής , Ισίδωρος Μπόλιας, Γιάγκος Αργυρούδης, Μιχάλης Βεζυριάνας, Δημήτριος Μπογής, Ελευθέριος Ζούμας, Ιωάννης Κοντοποδιάς και Ιωάννης Κοκκώδης.

Λίγο πριν το φιλικό με τον ΟΜΗΡΟ σε αναμνηστική φωτο η ομάδα των εθελοντών Καλλιμασιάς " ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΙΚΟΣ" Όρθιοι: Γανιάρης Χαρ., Γεροντιδάκης Γεώρ., Κυδωνάκης Δημ., Μπογιατζής Δημ.,Γεροντιδάκης Κωνστ., Κρουσουλούδης Δημ., Ζαχαρίου Μάριος και Μαυρογιάννης Αντ. Καθιστοί: Καβούλας Παν., Χατζαθανάσης Γεώργ., Καλούπης Ιωάν., Κρουσουλούδης Ευστρ., Σωτηράκης Ισίδ., Μαυρογιάννης Θεόδ. και Τσάκαλος Θεόδωρος.

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ Λίγο πριν το φιλικό με τους εθελοντές. Όρθιοι:  Αναστασάκης Δημ., Παπαλάνης Ελευθ., Ψαρούδης Ιωάν., Πελαντής Στυλ., Μουλάκης Απόστ.,Γαλάτουλας Κωνστ.,Κοκκώδης Ανάργ. και Ψαρούδης Γεώργ.. Καθιστοί: Αμπαζής Γεώργ., Τομάζος Δημ., Κρουσουλούδης Μιχ., Γιαζιτζόγλου Γεώργ., Ρές Βασ. και Κοκοκύρης Ιωάννης.
Το θρυλικό κύπελλο του" ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ"  με φωτογραφίες των κυπελούχων . Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.

Ο "Στρατηγός" Δημ.Μπογής βραβεύεται από τον τέως πρόεδρο του ΟΜΗΡΟΥ Μπογιατζή Γεώργιο.

Ο Θρυλικός ΦΙΣΤΟΥΡΗΣ

Ο Γιάγκος Αργυρούδης  με την αντιδήμαρχο Δημοτικού διαμερίσματος ΙΩΝΙΑΣ Αθηνά Θλιβίτη.

Ο παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής μας και πρώην δήμαρχος Ιωνίας Κοκκώδης Ιωάννης δέχεται τα συγχαρητήρια μετά την βράβευση από τον  πρόεδρο του εκπολιτιστικού σωματείου Καλλιμασιάς Η ΠΡΟΟΔΟΣ κάτω από τον φακό του Κ.Σταμούλη.

Ο π.Γιώργης απονέμει τιμή στον αείμνηστο Γεώργιο Αγισιλάου Μπογή. Τα βραβεία παραλαμβάνει ο εγγονός του και συνονόματός του Γιώργος.

Ο Γιώργος Ψαλτάκης βραβεύεται από την πρόεδρο Καλλιμασιωτών Αμερικής Κυρία Κίτσα Σταθάκου υπό το βλέμμα του προέδρου του σωματείου μας Κωνσταντίνου Συράκη

Ο π.Γιώργης απονέμει τιμή στον αείμνηστο Ιωάννη Σωτηράκη. Τα βραβεία παραλαμβάνει ο εγγονός του  του Γιώργος Ψαρούδης.

Ο Γιάννης Κοντοποδιάς παραλαμβάνει το βραβείο από τον τέως πρόεδρο του ΟΜΗΡΟΥ Κοντοποδιά Νικόλαο.

Με τα σημερινά μετάλλια στο στήθος αλληλοσυγχαίρονται οι παλιές δίξες:  Σιδερής Μπόλιας και  Ματθαίος Σωτηράκης

Με τα βραβεία στο χέρι του αείμνηστου Νικολάου Μπογή η συζηγός  του Κυρία Ρούλα Μπογή.

Η κυρία Ελένη Συράκη με τα βραβεία του αειμνήστου συζήγου της Στυλιανού Συράκη.

Ο Αθανάσιος Συράκης βραβεύεται από το νεώτερο μέλος της ΕΠΣ ΧΙΟΥ Στρατή Φεργαδιώτη. 

Ο προηγούμενος πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ Παντελης Μονογιούδης βραβεύει τον Μιχάλη Βεζυριάνα.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι ωραίες παρουσίες!

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΜΗΡΟΥ Σιδερής Ανδρεάδης μπροστά στην αφίσα των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου.

Μέρος από την κερκίδα.


Μέρος από την πλατεία.

Ο τέως πρόεδρος του σωματείου μας Παντελής Μονογιούδης μαζί με αρκετά παιδιά του ΔΣ πίσω από τον πάγκο με τα μπλουζάκια.

Το θρυλικό κύπελλο ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ του 57 στα χέρια του σημερινού αντιπροσώπου της ομόνυμης εταιρείς Σίμου Σούτη περιστοιχισμένου από τους σημερινούς βραβευμένους που το κατέκτησαν τότε. Την ομάδα συμπληρώνουν ο συγραφέας Λευτέρης Πυκνής , ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ Κωνσταντίνος Συράκης.

Ο τέως πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ Στεφανίδης Ιωάννης απονέμει τιμή στον Ζούμα Ελευθέριο.
Για την ιστορία ΟΜΗΡΟΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ 5-2 ,τον αγώνα διαιτήτευσε ανιδιοτελώς ο καλός φίλος και διαιτητής εν ενεργεία Νίκος Επιτροπάκης, τον οποίο και η ομάδα ευχαριστεί . 
Μετά το τέλος της τελετής οι παλαίμαχοι ήρωες του 57   επισκέφθηκαν την λέσχη της ομάδας και αποχώρησαν γεμάτοι συγκίνηση και περηφάνια.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου