Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 1-1

          Η δεύτερη ισοπαλία εντός έδρας ήρθε για την  ομάδα μας σήμερα , μια ισοπαλία που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει  αφού το γκολ της ισοφάρισις για την Καλαμωτή έγινε από αυτογκολ καθώς το λάθος διώξιμο αμυντικού μας έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Συρρή.
Το πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τον ΟΜΗΡΟ να έχει κατοχή και να πιέζει αλλά την  ΚΑΛΑΜΩΤΗ  να έχει καλλίτερες στιγμές. Στο δεύτερο μισό η ομάδα μας μπήκε καλλίτερα, φάνηκε ότι ήθελε την νίκη   περισσότερο.  Το 1-0 έγινε στο 70΄με φάουλ που κέρδισε ο Ψαρούδης από δεξιά , εκτέλεση του Βάβουζα και κεφαλιά του Μακρίδη από κοντά. Το 1-1 έγινε στο 75΄.
Ευχάριστη έκπληξη η επανεμφάνιση του Σωτηράκη με 10λεπτη συμμετοχή.
          Στην βαθμολογία με 27 βαθμούς και ένα αγώνα περισσότερο κρατάμε την όγδοη θέση ένα βαθμό πίσω από τον έβδομο ΠΥΡΓΟ και 4 βαθμούς μπροστά από την ένατη ομάδα των ΚΑΡΥΩΝ . Την επόμενη αγωνιστική κάνουμε το "ρεπό" μας ενώ την τελευταία αγωνιστική της φετινής περιόδου στις 23/4 η 24/4 - δεν έχει οριστεί ακόμα- υποδεχόμαστε την ΔΑΦΝΗ στην Καλλιμασιά,
ΟΜΗΡΟΣ ( Τσατσαρώνης)
Συρρής Αν., Μακρίδης Οδ. , Κοκοκύρης Δ., Κούτσουρας Αγγ., Κούτικας Ι., Βαϊνάς Γ., Βάβουζας Απ΄,( Σωτηράκης Ισ.), Γεροντιδάκης Κ.( 75΄Τσιριγώτης), Ψαρούδης Ι., Κούτσουρας Δ. και Κουφογιάννης Ισ. ( 46' Μαυρογιάννηε Θ.). Στην 18άδα ακόμα οι:  Μπολάνο Χρ., Συρρής Στ. και Τζούμας Γ.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου