Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-1

Άλλο ένα άτυχο αποτέλεσμα , το τέταρτο κατά σειρά, για την ομάδα μας που μας αφήνει αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε καλλίτεροι, στο δεύτερο ο αντίπαλος μας άφησε χώρους, ταμπουρώθηκε πίσω να κρατήσει την νίκη και τα κατάφερε αφού παρά την πίεση που ασκήσαμε δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ. 
ΟΜΗΡΟΣ
 Παγούδης Μ .Ν., Μπουγιούκας , Σωτηράκης, Κούτσουρας, Κούτικας,  Πάρρος( 55΄Ψαρούδης), Τζούμας(50΄Αγορής), Παγούδης Μ.Π.,  Βασιλάκης, Μαλαματένιος, και Κοκοκύρης( 80΄Κορώνης). Την 18'αδα συμπλήρωσαν οι:  Τσαλίκης,Γαλίτης,Κουφογιάννης και Μεντόζης.

Πως είδαν τον αγώνα από το : "www.sportschios.gr"
Τρίποντο από το ημίχρονο και για τον Ατρόμητο, ο οποίος επικράτησε του Ομήρου με 2-1, ανεβαίνοντας έτσι στην 5η θέση και τους 10 βαθμούς. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4΄, μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Βασιλάκη από αριστερά, με τον Ατρόμητο όμως να ανοίγει το σκορ στο 25΄, με διαγώνιο σουτ του Σούκα Π. μέσα από την περιοχή.
Ο Όμηρος ισοφάρισε στο 32΄ με κεφαλιά του Κούτικα, μετά από κόρνερ του Παγούδη, για να πάρει και πάλι το προβάδισμα ο Ατρόμητος στο 34΄, όταν ο Κωφίδης έκανε την κούρσα από αριστερά, έβγαλε τετ α τετ τον Σούκα Π., ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Ανούσια υπεροχή για τον Όμηρο στην επανάληψη, ο οποίος δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χαβιάρα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-1 για την ομάδα του Αγίου Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου