Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ 0-1

  Σε έναν αγώνα που οι αντίπαλοι φάνηκε να θέλουν τελικά την νίκη περισσότερο, έπαιξαν πιο ψυχωμένα και κατάφεραν να την πάρουν.
Πως είδαν τον αγώνα από το " www.sportschios.gr"
"Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πύργο, που επικράτησε στην Καλλιμασιά με 0-1 του Ομήρου, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα με ανατροπή στο Πυργί, ενώ μείωσε και τη διαφορά από το συγκρότημα του Τσατσαρώνη στους δύο βαθμούς, έχοντας πλέον βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα μπαράζ της παραμονής. O αγώνας ήταν επεισοδιακός, με τον Πύργο να μένει με δέκα παίχτες στο 75′ λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Σπυριάδη στον Βολάκη, με τον τελευταίο να είναι εκτός εαυτού μετά την απόφαση του ρέφερι. Στο 80′ ο Τζούμας με σέντρα σουτ σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενουμένων και στο 85′ ο Πύργος θα κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αγορή στον Χατζηχριστοδούλου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Κουφούδης ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 0-1 για τον Πύργο. Στο 90′ και ο Όμηρος έμεινε με δέκα παίχτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Ψαρούδη για μαρκάρισμα από πίσω."

ΟΜΗΡΟΣ
Πουλάκης, Πάρος, Σωτηράκης, Κούτικας, Κούτσουρας, Αγορής, Μουλάκης ( 60΄Τζούμας), Παγούδης( 83΄Μετόζης), Ψαρούδης,Μαντασάς ( 77΄Μαλαματένιος), Κοκοκύρης.
Στην 18άδα ακόμα οι: Τσαλίκης, Γαλίτης, Μπουγιούκας και Βαϊνάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου