Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 2-2  Γλυκιά γεύση μας άφησε ο τελευταίος αγώνας του ΟΜΗΡΟΥ μας στο χωριό σήμερα το απόγευμα. Το 2-2 με τον πρωτοπόρο Κανάρη ίσως να μην λέει πολλά πράγματα , η αξία του όμως έγκειται  στον  τρόπο που έγινε και στα ωραιότατα γκολ της ομάδας μας.
Ο αγώνας για τον Κανάρη ήταν σοβαρός, ήθελε την νίκη για να πάρει μεγαλύτερη "πρίκα" εν όψη "μπαράζ". Ο αγώνας για τον ΟΜΗΡΟ ήταν αδιάφορος γιατί είμαστε στα "μπαράζ" για παραμονή στην κατηγορία από την προηγούμενη Κυριακή. Οι παίκτες μας όμως έπαιξαν για την φανέλα και την προσωπική τους καταξίωση.Κέρδισαν τις εντυπώσεις στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην έδρα τους και έβγαλαν αντίδραση και τον καλό τους εαυτό αφού ισοφάρισαν 2 φορές τον αντίπαλο. Το πρώτο γκολ - 0-1 - με πέναλτυ στο 1΄λεπτό του αγώνα . Το 1-1 στο 47΄όταν από αριστερά συνεργάστηκαν 4 παίκτες μας, σέντρα του Μαντασά , κεφαλιά του Μαυρογιάννη που μας χάρισε ένα πολύ ωραίο γκολ. Στο 50΄ σε  αναταραχή στην περιοχή μας ήρθε το 1-2, στο 70΄όμως ένα ασύλληπτο σουτ του Κοκοκύρη έξω απ/ο την περιοχή άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και 2-2!  Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες  και οι φίλαθλοι μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας που κακώς δεν καταλογίσθηκε  από τον διαιτητή όταν αμυντικός του αντίπαλου ανέτρεψε βίαια τον Βασιλάκη μέσα στην περιοχή του ΚΑΝΑΡΗ.
ΟΜΗΡΟΣ
Πουλα΄κης, Παγούδης ( 65' Αγορής), Σωτηράκης, Γαλίτης, Κούτικας, Πάρρος, Κοκοκύρης, Μαντασάς, Βαϊνάς( 46΄ Μαυρογιάννης), Βασιλάκης( 80΄ Μετόζης) και Μπουγιούκας. Στον Πάγκο ακόμα ο μικρός Τσαλίκης.


Συγκινητική στιγμή όταν σε δηλώσεις του Ο Κοκοκύρης αφιέρωσε το υπέροχο γκολ που σημείωσε στον πατέρα του Γιάννη ( παλαίμαχο πάικτη του ΟΜΗΡΟΥ) που βρίσκεται μπαρκαρισμένος  και ταξιδεύει εκτός Ελλάδας.
Και εμείς με αυτή την ευκαιρία Γιάννη σου ευχόμαστε Καλά Ταξίδια! 

KΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου