Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 5-0

     Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι των παίδων μας σήμερα στο Φαφαλειίο στάδιο με αντίπαλο τον Κοφινά.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 10΄ όταν σε κόρνερ του Ισμαλάϊ Φρ. από αριστερά απόκρουσαν οι αντίπαλοι , η μπάλα έφθασε στον  αφύλακτο Ρέππα που δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του 2 μέτρα έξω από την  περιοχή, ευθύβολο σούτ  στο αριστερό "γάμα" των αντιπάλων και 0-1!  
Στην αρχή του β΄ημιχρόνου οι του ΚΟΦΙΝΑ άλλαξαν ωραία την μπάλα αρκετές φορές έξω και μέσα στην περιοχή μας , κοιμήθηκε η άμυνά μας και 1-1.
Στο 55΄ κερδίσαμε πέναλτυ αλλά αστόχησε ο Θλιβίτης.
Στο 65΄ η σειρά των αντιπάλων να κερδίσουν πέναλτυ , δεν αστόχησαν, και έκαναν το 2-1.
Αντεπίθεση διαρκείας για τα παιδιά μας που καρποφόρησε όταν ο Θλιβίτης έξω από την περιοχή πήρε μπαλιά, άδειασε δυο αντιπάλους και ευστόχησε σουτάροντας δυνατά από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και 2-2.

ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ ( Ρυθιανός)
Μονιός, Κλουβάκης, Καραβάτας, Παλάσκας, Σίνα, Ψαρούδης, Ρέππας, Κωνσταντίνου,  Σταυρινούδης,  Ισμαλάϊ Φ., Θλιβίτης. Έπαοξαν και οι: Κουμελάς, Κοντός , Αγορής. 
Στην 18άδα ακόμα οι: Δρίζος ,Μαρίνη, Πολίτσης και Ισλαμάϊ Χ. 

Ο επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα παίδων στην Καλλιμασιά στις 15/10/17 και ώρα 11:00, όπου η  ομάδα μας αντιμετωπίζει  τους παίδες του ΚΛΑΣΙΚΟΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου