Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΟΝΤΙΛΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


Αθλητές μέλη και φίλοι,  μετά το αγώνα πρωταθλήματος με τον ΦΟΒ στις 28/2/18 όπου η ομάδα μας έχασε ελέω διαιτητή Κοντίλη έδωσε ένα υπόμνημα στιςς μπασκετικές αρχές του τόπου ( χωρίς να το κοινοποιήσει στα ΜΜΕ δείχνοντας  καλή θέληση) ζητώντας την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τους αγώνες της, εξηγώντας τους λόγους.
Παρά το πιο πάνω υπόμνημα  η τοπική επιτροπή διαιτησίας όρισε τον διαιτητή Κοντίλη στον αυριανό αγώνα μας εναντίον του Κοφινά επιδεικνύοντας υπεροψία, έχθρα προς την ομάδα , δικτατορική συμπεριφορά και κατάχρηση εξουσίας.
Στην προσπάθεια της η ομάδα μας να αμυνθεί εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση προς όλους με κοινοποίηση αυτή την φορά στα τοπικά ΜΜΕ.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/2/18
























































Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αθλητικός Σύλλογος
ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ
Ταχ.Δ/νση : Καλλιμασιά - 82100 Χίος                                
Τηλ./Φαξ :22710 51084                              Χίος, 15/03/2018 
                                
                                                                    Προς: ΟΔΚΕ
Κοινοποιούμενο: 1)ΕΟΚ
2)Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ    Χίου
2)ΚΕΔ Χίου      

Αξιότιμοι κύριοι, βρισκόμαστε ξανά στη δυσάρεστη θέση να σας απασχολήσουμε εκ νέου σχετικά με τον διαιτητή και μέλος της Ομοσπονδίας σας κ. Βαλάντη-Παναγιώτη Κοντίλη, ο οποίος ορίστηκε ξανά στον αγώνα του Σαββάτου (17/3/2018) όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Κοφινά, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες που στείλαμε εγγράφως σε όλους τους παραπάνω αποδέκτες ( και όχι στα ΜΜΕ λόγω ευαισθησίας ) και εξηγήσαμε τους λόγους τους οποίους δεν πρέπει να ορίζεται ο εν λόγω διαιτητής.
Ο κ. Κοντίλης φαίνεται να ορίστηκε επίτηδες στον αυριανό αγώνα, γιαυτό και εμείς δημοσιεύουμε την προηγούμενη επιστολή-διαμαρτυρία που είχαμε στείλει, προκειμένου να γνωρίσει και ο κόσμος την εμπάθεια του εν λόγω διαιτητή προς την ομάδα μας. Είναι πλέον ολοφάνερο, πως η ομάδα μας είναι αβοήθητη στο έλεος του κ. Κοντίλη, αφού ούτε η ΟΔΚΕ, ούτε η ΕΟΚ, αλλά ούτε και η Τοπική Επιτροπή Χίου, μπορεί να προστατέψει την ομάδα μας. Για το καλό του τοπικού  μπάσκετ ζητάμε  να ανακληθεί ο ορισμός του εν λόγω διαιτητή από τον προσεχή αγώνα της ομάδας μας και να μην ορισθεί ξανά σε όλους τους υπόλοιπους φετινούς αγώνες , σε αντίθετη περίπτωση όλες οι πιθανές αντιδράσεις  μας θα είναι ανοικτές .


Εκ του ΔΣ
Ο πρόεδρος                                                                     Ο έφορος
          
Συράκης Κωνσταντίνος                                                 Ανδρεάδης Ισίδωρος

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημείωση
Κλιμάκωση  αντιδράσεων,αναλόγως της ανταπόκρισης των τοπικών παραγόντων, θα αποφασιστεί σε επικείμενο ΔΣ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου