Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΟΜΗΡΟΣ - ΦΟΒ 89-85 ΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

            Χθές το απόγευμα στα Καμπόχωρα, σε ένα σχεδόν γεμάτο κλειστό γυμναστήριο από φίλους και των 2 ομάδων, έγινε ένας αγώνας ντέρμπυ που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο σε όλη  την διάρκεια του ακόμα και  στα 5 λεπτά της παράτασης. 
 Σε έναν αγώνα με πάρα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα ( στα όρια του αντιαθλητικού) και από τις 2 ομάδες νικήτρια η πιο δυνατή. 
Σε έναν αγώνα που τελείωσε με όλο τον πίνακα  κιτρινισμένο από φάουλ και αρκετές τεχνικές ποινές εκατέρωθεν νικήτρια η πιο ψύχραιμη ομάδα. 
Τέλος σε έναν αγώνα που τελείωσε με 5 αποβολές από φάουλ για κάθε ομάδα νικήτρια η πιο ολοκληρωμένη . 
      Τον αγώνα σημάδεψε αρνητικά ο  τραυματισμός και η αποχώρηση του Σταμάτη Λεγάτου παίκτη του ΦΟΒ, στα μισά της τρίτης περιόδου. 
 Επ΄ ευκαιρία:
 " Aγαπητέ Σταμάτη η οικογένεια του ΟΜΗΡΟΥ σου εύχεται          γρήγορα περαστικά και καλή  επάνοδο στα παρκέ".
     Αξιοσημείωτον ακόμα που η ομάδα μας αναγκάστηκε να παίξει από το 35΄του αγώνα μέχρι τέλους χωρίς τον προπονητή της Μπόλια, αποβλήθηκε από τον πάγκο  λόγω έντονης διαμαρτυρίας.
      Στον αγώνα τώρα η ομάδα μας από την αρχή πήρε τα ηνία , κατάφερε να ξεφύγει 2 φορές με πάνω από 10 πόντους αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο με αντεπίθεση διαρκείας οι αντίπαλοι  μας έφτασαν , στο τελευταίο λεπτό δε, κατάφεραν να καλύψουν μια διαφορά 7 πόντων και έτσι οδήγησαν την αναμέτρηση στην παράταση ( 73-73).  Στην παράταση όμως ο ΟΜΗΡΟΣ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ανέκαμψε  και οδήγησε την  αναμέτρηση σε παιχνίδι για έναν ρόλο. (16-11).

Δεκάλεπτα :23-18, 19-16, 19-20, 12-19, 16-11

Ομηρος (Μπόλιας):
 Ζυγούρας 2, Μοσχουρης 8(1), Τσιριγωτης 25(2), Σιμιτσακης, Φεγκουδακης 5, Χατζηλαμπρου Μαρ, Μακριδης 2, Ανδρεάδης 2, Χατζηλαμπρου Εμ 20(3), Κανελλόπουλος, Χαμετης 5(1), Αποστολίδης 20
ΦΟΒ (Αμέντας): 

Ρόκας 14(4), Λαμπρινουδης 13(2), Πνευματικουδης, Πατελιδας 8, Λεγατος 10, Παρμενιδης 4, Γιαννακος 2, Μυτιληνου11, Νακοπουλος 4,Γεωργιάδης 18(4), Καρυτης, Λεωδης

Κάπως έτσι πατήσαμε κορυφή και εάν ξεπεράσουμε το εμπόδιο του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα κατακτήσουμε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Μπράβο σε όλους τους  συντελεστές  τον καταπληκτικό αγώνα που προσέφεραν, διαφήμιση του μπάσκετ για άλλη μια φορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου