Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο Νηρέας Καρδαμύλων στην Α' Ανδρών

Ο Νηρέας Καρδαμύλων θα είναι τελικά η ομάδα που θα ανέβει στην Α' Τοπική Κατηγορία Ανδρών μπάσκετ, αφού ο Ιωνικός δεν κατάφερε να σχηματίσει παιδικό τμήμα και έτσι θα παραμείνει στο Β' τοπικό. Ο Χατζηλάμπρου Μανώλης, θα αναλάβει και φέτος την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Καρδαμύλων, στο ανδρικό και παιδικό τμήμα, ενώ θα συμμετέχει κανονικά σαν παίκτης στην ομάδα του ΒΑΟΛ. Σημαντική είναι επίσης και η μεταγραφή του έμπειρου playmaker Παντελή Χατζηαργυρού(ΒΑΟΛ), στην ενίσχυση της ομάδας του Νηρέα.

Όσο αφορά στην επίλεκτη ομάδα της Χίου που θα αντιμετωπίσει τους βετεράνους, παραβλέψαμε να αναφέρουμε ότι θα συμμετάσχει και ο έμπειρος σούτινκ γκάρντ, Μιχάλης Χρυσάκης, παίκτης που αγωνίζεται στον Κοφινά.


Μοιραστείτε στο Facebook

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

plhrofories lene oti o kalimanas kai o xatzilamproy den tha paroun meros ston agvna tis xeftilas logo sumparastashs stous adikhmenous athlites tou nhsiou mas . (mprabo tous)

Ανώνυμος είπε...

h katigoria ton adikimenon athliton prilembanei giro sta 50 atoma sto nisi... mallon file m theleis na peis epeidi den piran ton aderfo tou?etsi mou akougete pio sineto....e re klapsourides pantofla pou thete..

Δημοσίευση σχολίου