Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν μπαίνω στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό»

Δεν σκοπεύει να αναμειχθεί με τα διοικητικά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Παππής, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αλήθεια» της Χίου...
. Ο κ. Παππής τόνισε παράλληλα πως θα παραμείνει στην προεδρία του ΝΟ Χίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ωστόσο περιμένει κάποια οικονομική βοήθεια, καθώς δεν μπορεί να επωμιστεί εκείνος όλο το βάρος.
Ο Παναγιώτης Παπππής ερωτηθείς για το αν προτίθεται να ασχοληθεί με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τόνισε: «Σαν Ολυμπιακός, με στεναχωρεί αφάνταστα η κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη, αλλά δεν γίνεται να ξαναπεράσω τα ίδια που πέρασα εδώ στο ΝΟΧ, για να συμμαζέψω τα πράγματα και εκεί. Δεν μπορώ να σηκώσω τέτοιο βάρος, που είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με αυτά που είχα να αντιμετωπίσω στο ΝΟΧ».
Όσον αφορά την ομάδα της Χίου, δήλωσε: «Πρέπει να βοηθήσουν και άλλοι οικονομικοί παράγοντες του νησιού και φυσικά να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση από την κοινωνία της Χίου. Ο ΝΟΧ δεν έχει την ανάγκη μόνο ενός ανθρώπου, αλλά όλης της κοινωνίας του νησιού. Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για να είναι ο Όμιλος βιώσιμος και για τα επόμενα χρόνια» και συμπλήρωσε με τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδος».
πηγη:sport-fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου