Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γιορτή Ποδοσφαίρου

Σήμερα η ΕΠΣ ΧΙΟΥ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας και θα δοθούν τα έπαθλα -διπλώματα και τιμητικές πλακέτες στις ομάδες και τους παίχτες  για την περσινή περίοδο 2009-2010. Ακόμα...θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο στο Ομήρειο με υπεύθυνο τον κ. Κύρο Βασσάρα και τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο ΕΠΣ Μεσσηνίας Αρ.Σταθόπουλο.
Επίσης, στις 14 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 17:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ομηρείου σεμινάριο Διαιτησίας από τον κ. Κύρο Βασσάρα, υπεύθυνο ανάπτυξης Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Το σεμινάριο θα είναι ανοικτό προς διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. 
Σας προσκαλούμε στη γιορτή μας (κόψιμο βασιλόπιτας, απονομή επάθλων-διπλωμάτων και τιμητικών διακρίσεων), που θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και ώρα 20:30 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Golden Sand στο Καρφά.
Η ομάδα μας θα πάρει το βραβείο του Fairplay για την περίοδο 2009-2010, η Καλαμωτή θα τιμηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Πύργος Πυργιού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Β' τοπική κατηγορία, ο Κανάρης για την κατάκτηση του κυπέλλου και τέλος ο Σταμάτης Μαυρογιάννης, τερματοφύλακας του Όμηρου Καλλιμασιάς αλλά και της Μικτής Χίου, για την επιτυχία στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τις επιδόσεις του και αλλοι 9 παιχτες της Μικτής για τον ίδιο λόγο.
Η παρουσία σας θα είναι για μας ιδιαίτερη τιμή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου