Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Αστυνομικοί - Καλλιτέχνες

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ αστυνομικών και καλλιτεχνών, με κοινό στόχο τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου», την οποία έχει δημιουργήσει με πολύ κόπο ο Χιώτης ιερέας Αντώνης Παπανικολάου...θα γίνει αύριο Τρίτη 4 Ιανουαρίου, στις 5.30 μ.μ., στο γήπεδο STAR CLUB, στο συγκρότημα της Α΄ Πλαζ Βούλας.
Στον αγώνα
θα συμμετάσχει η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία, όμως, θα ενταχθούν και στελέχη από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος.
Με τη «φανέλα» της θα παίξουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, καθώς και ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος. Από το χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα θα ενισχυθεί από τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καψή.

«Αντίπαλοί» τους θα είναι δημοφιλείς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, ενώ και στις δύο ομάδες θα συμμετέχουν παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 

πηγή: odysseaschios 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου