Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΜΗΡΟΣ 4-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 4-2
Στό τελευταίο φιλικό παιχνίδι για την τρέχουσα αθλητική περίοδο άλλη μία φορά δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Χίου ( Μεζάρι) απέναντι στον πρωταθλητή Ατρόμητο που προετοιμάζεται εν όψι αγώνων κατάταξης για άνοδο Δ΄Εθνική.
Η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ του Πελαντή και Μουλάκη 0-2 και ο Ατρόμητος μείωσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του Α' ημιχρόνου σε 1-2 σε ένα γρήγορο και τεχνικό παιχνίδι.
Στο β΄ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό και δεδομένου ότι α)  ο Ατρόμητος λόγω των υποχρεώσεών του προπονείται εντατικά και β) ο Όμηρος κατέβασε μόνο 12 παίκτες, δεχτήκαμε άλλα τρία γκολ. Παρ΄όλα αυτά σήμερα η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ , εμείς  τουλάχιστο 2 καλές ευκαιρίες με Πελαντή . Από τον ΟΜΗΡΟ που δεν υστέρησε κανένας μπορούμε να πούμε οτι διακρίθηκαν περισσότερο οι ΚΟΤΤΑΤΗΣ, ΜΟΥΛΑΚΗΣ και ΚΑΡΒΕΛΑΣ.
Οι 12 του ΟΜΗΡΟΥ:
Kοττατής, Σωτηράκης, Γεροντιδάκης, Κοκοκύρης, Καρβέλας, Μπογιατζής , Μουλάκης, Αγορής , Πουλιός, Πελαντής και Φόρσος.
Στο 45΄απεχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Αγορής και αντικαταστάθηκε  από τον Θ.Μαυρογιάννη ενώ στο 48' αποχώρησε τραυματίας ο Στ.Μπογιατζής και ευγενικά προσφέρθηκε ένα παιδί από τον Ατρόμητο να μας βοηθήσει για να μην μείνουμε  με 10 παίκτες.
ΚΠΣ



1 σχόλια:

Filos Ag.Georgiou είπε...

Me teties emfanisis k tetio roster 8a protagonistisete k tou xronou.Bravo sta pedia k sto simvoylio poy stirizei Kallimasiotes!

Δημοσίευση σχολίου