Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΒΙΛΔΟΣ- ΞΟΥΡΟΣ . ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Εδώ μπροστά από τα τρόπαια του συλλόγου με φιλοδοξίες να τα αυξήσουν.

Σε αυτό το νεαρό ζευγάρι εμπιστεύθηκε τίς τύχες του ανδρικού  ποδοσφαίρου η δοιήκηση της ομάδας.

Θανάσης Βίλδος προπονητής και Πάνος Ξούρος γυμναστής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, δύο νεαρά παιδιά με ήθος γνώσεις και πολύ όρεξη για εργασία.
Το Σάββατο που μας πέρασε 26/5 έγινε η επίσημη παρουσία του τεχνικού διδύμου στο ΔΣ και στους ποδοσφαιριστές στην λέσχη του "ΟΜΗΡΟΥ". Παρουσιάζοντας ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Στεφανίδης εξήρε τους νέους τεχνικούς τονίζοντας ότι το φετινό εγχείρημα "τόπο στα νειάτα" θα πιάσει και θα αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας προς το καλλίτερο. Ο Θ. Βίλδος ανάφερε ότι είναι χαρούμενος που θα δουλέψει στον "ΟΜΗΡΟ" μιας από τις καλλίτερες τοπικές ομάδες , πιστεύει στους ποδοσφαιριστές και δουλεύοντας θα διαφυλλάξει το κύρος και την αξιοπρέπειά τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και η αναφορά του γυμναστή Π.Ξούρου, 'εδωσε δε και ορισμένες οδηγίες για να φυλαχτούν ζεστοί οι αθλητές εν όψη της προετοιμασίας αρχές Αυγούστου.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΛΔΟΣ ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ)
Γεννημένος στη Χίο το 1980 με σπουδές στο ΙΕΚ  ειδικότητα Δασικής Προστασίας πυροσβέστης το επάγγελμα εργάζεται στην Πυροσβεστική Χίου. Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο από 12 ετών στον ΑΕΤΟ και μεταπήδησε στην ΑΠΟ ΧΙΟΥ ( 2 φορές). Όσο σπούδαζε  έπαιξε μπάλα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Β΄ και στην ΚΑΛΙΘΕΑ. Επιστρέφοντας στη Χίο έπαιξε στην ΑΠΟ ΧΙΟΥ , ΔΑΦΝΗ,ΚΟΦΙΝΑ και στις ΚΑΡΥΕΣ.
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στον Κοφινά , την συνέχισε στις Καρυές και φέτος αναλαμβάνει τα ηνία του ΟΜΗΡΟΥ.
Σύμφωνα με τον ίδιο :" O ΟΜΗΡΟΣ  είναι μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί συνεχώς με  ιστορία στην αθλητική Χίο. Το τρίπτυχο ΔΣ/ΦΙΛΑΘΛΟΙ/ΠΑΙΧΤΕΣ είναι το καλλίτερο και κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλέψει σε τέτοιο περιβάλλον. Αυτή η ομάδα είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα προσπαθήσουμε φέτος σκοπεύοντας πρωτάθλημα και κύπελλο" κατέληξε συνεχίζοντας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΟΥΡΟΣ (ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ)
Γεννημένος στη Χίο επίσης το 1985 με σπουδές στη Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης τελείωσε γυμναστής με ειδικότητα ποδοσφαίρου. Κατέχει και δίπλωμα προπονητού Α+Β.
Ποδόσφαιρο έπαιξε  στον Κοφινά και σε τοπικές ομάδες της  Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια των σπουδών του, όπου έκανε προυπηρεσία βοηθού προπονητή και γυμναστή. Για 2 χρόνια είναι στις ακαδημίες του Λαίλαπα και Πέρσι ήταν γυμναστής στον Κοφινά . Στον ΟΜΗΡΟ  δηλώνει : "θα δώσομε  βάρος στην σωστή προετοιμασία με σκοπό την αποφυγή τραυματισμώνν , θα κρατήσουμε ετοιμοπόλεμους όλους τους παίχτες  και θα προσπαθήσουμε να πάρομε το μέγιστο της απόδοσής τους σε κάθε αγώνα"

ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου