Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΜΗΡΟΣ-ΛΑΙΛΑΠΑΣ 3-1

ΑΠΟΨΗ ΚΕΡΚΙΔΑΣ. ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Τυχεροί οι λιγοστοί φίλοι και των δύο ομάδων την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο "Νίκος Σύλλας" .Ο φιλικός αγώνας που είδαν τους αποζημίωσε με το παραπάνω γιατί περίσσεψαν οι ωραίες ενέργειες , η προσπάθειες για σωστή ανάπτυξη , η τεχνική , η ταχύτητα και το κέφι για μπάλα όλων των ποδοσφαιριστών . Με μια πολύ καλή διαιτησία από τον Άρη Πυκνή και παρά τις πάρα πολλές αλλαγές παικτών και εσωτερικές αλλαγές, σε κανένα σημείο ο αγώνας δεν έχασε το ενδιαφέρον και τον ρυθμό του.
Η ομάδα του ΟΜΗΡΟΥ κατέβηκε με 19 παίκτες αλλά χωρίς τερματοφύλακα αφού οι δύο διαθέσιμοι Έξαρχος και Σκαλτσάς έλλειπαν για διακοπές στον τόπο τους εκτός Χίου. Στο Α΄ημίχρονο την εστία μας την φύλαξε ο αειθαλείς Γωνιάς Κ. δανεικός από τους αντιπάλους και στο Β΄ημίχρονο χρέη τερματοφύλακα έκανε ο αρχηγός Κοκοκύρης Ι. 
Στο Α΄ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τους φιλοξενουμένους να πετυχαίνουν νωρίς γκολ και τον ΟΜΗΡΟ να χάνει 3 κλασικές ευκαιρίες να έχει και ένα δοκάρι με τον Ψαρούδη σε μακρινό ευθύβολο σουτ. Στο Β΄ημίχρονο ο αγώνας έγειρε ολοκληρωτικά υπέρ της ομάδας μας , ευτυχίσαμε με τον δαιμόνιο άλλη μια φορά μικρό Αμπαζή να ισοφαρίσουμε γρήγορα και στην συνέχεια να κάνουμε την ολική ανατροπή με 2 ωραία γκολ του αποτελεσματικού σήμερα Μηναδάκη .
Ο προπονητής μας θα πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παικτών ειδικά των αναπληρωματικών και των μικρών που επήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
ΟΜΗΡΟΣ
Γωνιάς ( Κοκοκύρης Ι.) Χαζαθανάσης, Γιαζιτζόγλου, Τομάζος, Μαυρογιάννης Θ., Αγορής, Μουλάκης, Κοκκώδης, Αμπαζής, Ψαρούδης, Κοκοκύρης Δ. , Ζαχαρίου, Μονιός, Κρουσουλούδης Δ., Βενέτης, Μπαστιάνος, Μπογιατζής  και Μηναδάκης.
Μετά τον αγώνα η δοιήκηση του ΟΜΗΡΟΥ πρόσφερε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και στο κλίμα των ημερων στην Καλλιμασιά.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου