Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0-1

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες την 10η ήττα για φέτος δεχτήκαμε σήμερα από την αγκομαχούσα για σωτηρία ΑΝΑΓΕΝΝΣΗ Θολοποταμίου, ενώ σε 24 αγωνιστικές έχομε ακόμα 7 νίκες και 7 ισοπαλίες,γκολ: 35 υπέρ και 40 κατά. Διατηρούμε την 8η θέση στην βαθμολογία εδώ και 15 αγωνιστικές με σταθερή διαφορά από έβδομη Ελάτα και ένατη Καλαμωτή. Η Αναγέννηση με την σειρά της έχει 3 νίκες μόνο φέτος , ε! τις δύο τις πέτυχε με αντίπαλο την ομάδα μας. Η σημερινή 24η αγωνιστική αποδείχτηκε η πιό στείρα , μόνο 17 γκολ σε 7 αγώνες, έναντι της 17ης αγωνιστικής που ήταν η πιο παραγωγική με  37 γκολ.
Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας λόγω  α)του ισχυρού βοριά και β)των 22 ποδοσφαιριστών (οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Η Αναγέννηση που ήθελε την νίκη περισσότερο την πήρε στο τέλος του παιχνιδιού με κεφαλιά του πάντα επικίνδυνου και έμπειρου Δάνδουλα μετά από εκτέλεση κόρνερ.
ΟΜΗΡΟΣ
Σκαλτσάς, Μαυρογιάννης ( 80΄ Κοκοκύρης Ν),  Γιαζιτζόγλου, Κρουσουλούδης Δ., Μονιός, Αγορής, Κοκκώδης ( 65΄ Μανιάτης), Ζαχαρίου, Μπαστιάνος, Μουλάκης, Καϊμάκης (80΄ Αμπαζής).
Την 18άδα συμπλήρωσαν  ακόμα οι Κοκοκύρης Ι, Κοκοκύρης Δ, Έξαρχος.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου