Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ - ΟΜΗΡΟΣ 1-0

Η 4η ήττα στους τελευταίους 5 αγώνες μας δείχνει ότι  η φετινή ομάδα μας   δεν μπορεί  περισσότερα.
Σήμερα απέναντι σε μια αδύναμη Μίκρα δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε την υπεροχή μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ούτε τις αρκετές ευκαιρίες για γκολ που είχαμε. Μπορεί ο διαιτητής να προσπάθησε να γίνει- ίσως και να τα κατάφερε-  το πρόσωπο του αγώνα μη δίνοντας πέναλτυ σε 2 τουλάχιστον καταφανέστατες περιπτώσεις υπέρ της ομάδας μας  και μη καταλογίζοντας το επιθετικό φάουλ την στιγμή που επιθετικός της αντιπάλου ομάδας έσπασε ( άθελά του βέβαια) ένα δόντι του τερματοφύλακά μας Σκαλτσά, αλλά εμείς δεν πρέπει να ρίξουμε την ήττα αυτή στον διαιτητή. Επ΄ ευκαιρία αξίζουν συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα μας α) για την πολύ καλή του απόδοση και β)γιατί κατάφερε να βγάλει τον αγώνα αν και τραυματισμένος- είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.
 Στον αγώνα τώρα το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το γκολ ωραίο σε δημιουργία το δεχτήκαμε στο 40' σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο και για 35 λεπτά περίπου είχαμε τα ηνία του παιχνιδιού αλλά χωρίς αποτέλεσμα, η Μίκρα ισσορόπισε το παιχνίδι στασ τελευταία 10 λεπτά λόγω κόπωσης των παικτών μας από την προσπάθεια.
Μετά την σημερινή μας ήττα παραμένουμε στην 8η θέση με 21 πόντους ισοβαθμόντας με την Καλαμωτή αλλά με την τελευταία να έχει 2 αγώνες λιγότερους.
ΟΜΗΡΟΣ
Σκαλτσάς, Τομάζος, Μουλάκης, Μονιός, Σωτηράκης ( 45΄ Κρουσουλούδης Δ.), Γιαζιτζόγλου, Αγορής, Κοκκώδης, Αμπαζής ( 65΄Ναγκολούδης) , Μπαστιάνος και Καϊμάκης( 70΄Κοκοκύρης Δ).
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι: Έξαρχος, Αμύγδαλος, και Μπογιατζής Στ.
ΚΠΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο........ χάλια διαιτησία....Δεν πήρες κανένα πέναλτι ενώ στο πρώτο γύρο πήρες 2...Από τη στιγμή που έχασες από την αδύναμη μικρά που σου ρίχνει 13 βΑθμούς στην βαθμολογία, Εσύ τι ομάδα Είσαι, πολύ αδύναμη Ομάδα η Ομάδα για τα πανηγύρια????

Ανώνυμος είπε...

Σας καίνε ακόμα τα "3" του Α΄γύρου.

Ανώνυμος είπε...

και εσένα οι 13 βαθμοί διαφορά...και πήγαινες για πρωτάθλημα κιόλας

Δημοσίευση σχολίου