Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΒΑΣΙΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ συγχαίρει τον Βασίλη Γεραγωτέλλη για την πρόσληψή του σαν βοηθό προπονητή της εθνικής μπάσκετ δίπλα στον Φώτη Κατσικάρη και του εύχεται πάντα επιτυχίες.
Σημείωση
Οι γονείς του Βασίλη, συνταξιούχοι δημοδιδάσκαλοι, όπως και ο ίδιος με την οικογένειά του περιστασιακά, περνούν μεγάλο μέρος του βίου τους στην  ιδιόκτητη κατοικία τους σε  παραλία του χωριού μας.



Αντιγράφουμε από επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:




" Ονοματεπώνυμο: Βασίλης Γεραγωτέλλης
Τίτλος: Βοηθός προπονητή
Ημ. Γέννησης: 23/9/1973
Προηγούμενες Ομάδες: Παγχιακός, Άλιμος, ΑΕΚ, Παγκράτι, Ιωνικός Ν.Φ., Σπόρτιγκ, Περιστέρι, Πανελλήνιος

Ο Βασίλης Γεραγωτέλλης γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1973 στη Χίο, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Είναι πτυχιούχος των Τ.Ε.Φ.Α.Α στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, ενώ έχει παρακολουθήσει στο Indiana University την προετοιμασία και μέρος της αγωνιστικής περιόδου της αντρικής ομάδας του πανεπιστημίου με προπονητή τον coach Bobby Knight . Μιλάει άπταιστα αγγλικά, πολύ καλά γαλλικά και ισπανικά.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1994-95 ως βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας και υπευθυνος ακαδημίας στον Κυψελιακό. Την περίοδο 1995-96 ήταν προπονητής της παιδικής ομάδας της Ευρυάλης και τα επόμενα δύο χρόνια 1996-98, ήταν τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Ν.Ο. Χίου και υπεύθυνος ακαδημίας. Την περίοδο 1998-99, ήταν βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας του Παλαιού Φαλήρου και ένα χρόνο αργότερα, ανέλαβε και το πόστο του βοηθού προπονητή της ομάδας των ανδρών που αγωνιζόταν στην Α2.
Την περίοδο 2000-01 ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ενώσεως Κων/πόλεως Τρίπολης και του Θριάμβου Π.Α.Ο. που αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2001 συμφώνησε με την γυναικεία ομάδα του Παγχιακού για τη θέση του Α’ προπονητή, ενώ από το 2001 έως το 2004, ήταν βοηθός προπονητή στον Άλιμο στην Α2 και την Β’ εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2004-05 ήταν μέλος του προπονητικού team της ΑΕΚ με αρμοδιότητα τις ατομικές προπονήσεις και το scouting κοντά στον coach Κατσικάρη. Παράλληλα υπήρξε manager της σχολής καλαθοσφαίρισης του Παλαιού Φαλήρου.
Την περίοδο 2005-06 ήταν Α’ προπονητής του Ιωνικού Ν.Φ. και βοηθός προπονητή του Παγκρατίου. Την περίοδο 2006-07 ήταν βοηθός προπονητή στον Σπόρτινγκ  που κέρδισε την άνοδο στην Α1 και ένα χρόνο αργότερα εργάστηκε και πάλι ως βοηθός στην ΑΕΚ, συνεργάτης  του Άγγελου Κορωνιού και του Βαγγέλη Αγγέλου. Την περίοδο 2008-09 ήταν βοηθός προπονητή στο Περιστέρι, πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 και παρέμεινε στην ομάδα για την επόμενη χρονιά στην Α1 εθνική κατηγορία με προπονητή τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Την περίοδο 2010-11 εργάσθηκε στην ομάδα του Πανελληνίου ως βοηθός προπονητή, χρονιά που η ομάδα προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurocup. Την περίοδο 2011-12 ήταν βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ στην Α2 εθνική κατηγορία.
Στον Πανιώνιο είχε εργαστεί στις αρχές της σεζόν 2012-13 και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2013."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου