Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

KAΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1

Σε μια δύσκολη έδρα και κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε και πήραμε μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη και σημαντική διατηρώντας έτσι την επαφή με την κορυφή.
Η Σύνθεση της ομάδας μας
ΟΜΗΡΟΣ(Λαγούδης)
Νησιώτης, Κικιλής ( 45΄Σωτηράκης), Γιαζιτζόγλου, Κούτικας, Ζαχαρίου, Αγορής, Μουλάκης, Παπαλάνης( 85΄Κοκοκύρης ), Πελαντής, Ψαρούδης( 55΄λτρ, Μαυρογιάννης Θ.), Ρες.
Στην 18άδα ακόμα:  Μαυρογιάννης Στ., Γεροντιδάκης, Αμπαζής, Φιλλιπή.
Πως είδαν τον αγώνα από το: www. sportschios.gr


<<Με το 20ο τέρμα του στο πρωτάθλημα ο πρώτος σκόρερ του Ομήρου Πελαντής χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με αντίπαλο την Καλαμωτή, σκοράροντας για 5ο από τα 6 τελευταία ματς που έχει δώσει η ομάδα της Καλλιμασιάς.
Αυτή ήταν η 13η νίκη για τον Όμηρο στο πρωτάθλημα, με την οποία έφτασε τους 41 βαθμούς, ενώ για την Καλαμωτή, που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη εντός έδρας, ήταν η 9η ήττα της τη φετινή σεζόν, παραμένοντας έτσι στην 11η θέση και τους 13 βαθμούς.
Το νικητήριο γκολ για το συγκρότημα του Γιάννη Λαγούδη σημείωσε ο Πελαντής, μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ψαρούδη από αριστερά. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Όμηρος απείλησε με τους Ρε (8΄) και Πελαντή (29΄, 36΄), ενώ για την Καλαμωτή δύο καλές εκτελέσεις φάουλ είχαν οι Δάνδουλας (21΄) και Μωρόμαλος (40΄).
Δυνατά μπήκε και στην επανάληψη ο Όμηρος, με τον Παπαλάνη στο 49΄ να βγάζει την παράλληλη από δεξιά και τον Πελαντή με προβολή από κοντά να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ. Δεκάλεπτη διακοπή στο 55΄, εξαιτίας του τραυματισμού του Ψαρούδη στον ώμο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ενώ το παιχνίδι διεξαγόταν χωρίς την παρουσία γιατρού στον αγωνιστικό χώρο.
Στη συνέχεια η Καλαμωτή προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και είχε δοκάρι στο 74΄ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Λέου από το ύψος της περιοχής, ενώ το σουτ του Ρεζνίκου στο 84΄ έφυγε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Όμηρο να κλειδώσει τη νίκη στο 85΄, όταν ο Ρες βγήκε μόνος του απέναντι στον Ορφανούδη Σ., αλλά τον σταμάτησε σωτήρια ο πορτιέρο των γηπεδούχων.>>

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Διαβάσαμε σε τοπικό "μπλογκ" δηλώσεις  ανθρώπων της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ απαξιωτικές για την νίκη μας  και παράλληλα παράπονα για την διαιτησία. Απαντώ  ότι το βίντεο του γκολ υπάρχει στο " www.sportschios.gr"  και όποιος έχει μάτια βλέπει. Παράπονα για την διαιτησία έχει η ομάδα μου γιατί επιτράπηκε το σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό παίκτη μας σε προσπάθεια ανακοπής από αντίπαλο . Επίσης παράπονα εχει η ομάδα μας από τους γηπεδούχους που δεν φρόντισαν να φέρουν γιατρό στο γήπεδο με ότι συνεπάγεται από αυτό.
ΚΠΣ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου