Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 1-2

    Την νίκη είχε  στα χέρια της η oμάδα μας μέχρι το 80΄του αγώνα   με καλή απόδοση ,ίσως την καλλίτερη μέχρι σήμερα στο φετινό πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε όμως να την κρατήσει μέχρι το τέλος. Η Μίκρα κατάφερε να αποδράσει με τους 3 βαθμούς από την Καλλιμασιά αφού στα τελευταία 10 λεπτά φάνηκε πιο τυχερή πετυχαίνοντας 2 γκολ μέσα σε 5 λεπτά συνεχίζοντας το νικηφόρο της σερί για 7η αγωνιστική. Η ομάδα μας παρέμεινε στους 7 βαθμούς πολύ κάτω από την πραγματική της αξία και τις προσδοκίες των φίλων της.
ΟΜΗΡΟΣ ( Κρουσουλούδης)
Συρρής Τ., Κοκοκύρης Δ., Σωτηράκης Ισ., Συρρής Στ., Κούτικας Ι.,  Κούτσουρασς Α., Κουφογιάννης Ισ,( 67 Τσιριγώτης Μ.), Σιέττος Ν., Πελαντης Στ., Κούτσουρας Δ.(88΄Γεροντιδάκης Κ.), Μαγγίνας Θ. Στον πάγκο ακόμα οι Κρουσουλούδης Δ , Μακρίδης Ο. και Μουλάκης Απ.

Πώς είδαν τον αγώνα από το:" www.sportschios.gr"


   "Στην Καλλιμασιά, η Μικρασιατική έφτασε κοντά στο να χάσει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι το 80΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0, από τον πολύ μαχητικό σήμερα Όμηρο, αλλά με δύο γκολ σε 5 λεπτά από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Χαβιάρα, πήρε σπουδαίο τρίποντο και διατήρησε το απόλυτο των νικών της.
Εφτά στα εφτά, λοιπόν για τη Μικρασιατική, που φιγουράρει στην κορυφή με 21 βαθμούς, 8 μπροστά από Ποσειδώνα και  Ηρακλή, που έχουν όμως και ματς λιγότερα. Αντίθετα ο Όμηρος, γνώρισε την 4ηήττα του στο πρωτάθλημα και 3η εντός έδρας, παραμένοντας όμως στην 7η θέση με 7 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι μόλις στο 4΄ με τον Χαβιάρα, αλλά στη συνέχεια ο Όμηρος ισορρόπησε και απείλησε αρχικά με κεφαλιά του Πελαντή στο 16΄, ενώ άνοιξε το σκορ στο 21΄, όταν ο Κούτσουρας Δ. γέμισε στην περιοχή, ο Κούτικας κατέβασε ωραία την μπάλα και πλάσαρε σωστά τον Συριώδη. Συνέχισε να πιέζει ο Όμηρος, που είχε δύο καλές στιγμές με Κουφογιάννη (27΄) και Μαγγίνα (29΄), ενώ η Μικρασιατική είχε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μια κεφαλιά του Μοσχούρη, που μπλόκαρε ο Συρρής Τ.
Στην επανάληψη η ομάδα της Καλλιμασιάς, μπήκε δυνατά και είχε δύο καλά σουτ με τον δραστήριο σήμερα Μαγγίνα (46΄, 54΄), αλλά στη συνέχεια η Μικρασιατική ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Συρρή. Αυτός που απείλησε ήταν ο Όμηρος στο 78΄, όταν ο Κοκοκύρης έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, σούταρε από πλάγια δεξιά στην περιοχή, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Συριώδης, για να φτάσουμε στο 80΄, όταν έγινε η κάθετη για τον Χαβιάρα στην πλάτη της άμυνας του Ομήρου, εκείνος πρόλαβε στην έξοδο τον Συρρή και με ψηλοκρεμαστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Η ολική ανατροπή για την Μικρασιατική ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν μετά από γέμισμα ο Χαβιάρας πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε 2-3 προσποιήσεις, σούταρε στην κλειστή γωνία του Συρρή, που αν και βρήκε την μπάλα δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ."  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου