Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΣΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1 !Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Φωτο αρχείου
             Την δεύτερη νίκη μας , εκτός έδρας και αυτή,  έφεραν από την ΣΕΝΤΑ οι παίκτες μας σήμερα που παίζοντας σοβαρά βγάζοντας  πάθος κατέβαλαν - σχετικά δύσκολα-  την ΕΝΩΣΗ. Τα τελευταία λεπτά όμως χάθηκαν 2 κλασικές ευκαιρίες για την ομάδα μας  από Δημήτρη Κούτσουρα και Μαγγίνα που θα μπορούσαν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Το γκολ του Σωτηράκη στο 18΄ για "χαϊ  λαϊτ" αφού καθώς ερχόταν η μπάλα ψηλοκρεμαστά με απ ευθείας γυριστό "βολέ" μέσα από την περιοχή και πλάγια, έκανε τα αντίπαλα δίχτυα να σπαρταρίσουν.
ΟΜΗΡΟΣ ( Κρουσουλούδης)
Συρρής Αν., Κοκοκύρης Δ., Σωτηράκης Ισ., Μπουγιούκας Α., Κούτικας Ι., Κούτσουρας Α., Παπαθανασόπουλος Γ ( 70΄ 2η κίτρινη/κόκκινη ), Μουλάκης Α.( 46΄ λ.τρ. Γεροντιδάκης Κ.), Πελαντής Σ., Κουφογιάννης Ι,( 65΄ Μαγγίνας Φ.) και Κούτσουρας Δ.(. 90+ λ.τρ  Μακρίδης Ο.)
Την 18αδα συμπλήρωσαν ακόμα  οι Κρουσουλούδης Δ, Συρρής Στ., Σιέττος και Τσιριγώτης.

Πως είδαν τον αγώνα στο : "www.sportschios.gr"
Στη Σέντα η γηπεδούχος Ένωση φιλοξένησε τον Όμηρο και γνώρισε την ήττα με 0-1, σε ένα κακό ματς, λόγω του δυνατού αέρα, με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά και ένταση στο δεύτερο μέρος, με τον διαιτητή Διακουμάκο να διακόπτει το ματς στο 70΄ για περίπου 5 λεπτά.
Αυτή ήταν η 2η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Καλλιμασιάς και πρώτη μετά το διπλό στο Πυργί την 1η αγωνιστική, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς και τη Δάφνη στην 6η θέση. Η Ένωση από την άλλη γνώρισε την 4η ήττα της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στους 4 βαθμούς και την τελευταία θέση, όπου συγκατοικεί με Λαίλαπα, Καρυές και ΑΠΟ Χίου.
Ο Όμηρος μπήκε δυνατά στον αγώνα, είχε μια καλή στιγμή με τον Πελαντη στο 10΄, ενώ στο 18΄, μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ένωσης, ο Σωτηράκης με δυνατό σουτ σημείωσε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Στη συνέχεια η ομάδα της Λαγκάδας ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε ένα καλό φάουλ με τον Βάβουλη στο 33΄, που πέρασε άουτ, καθώς και ένα σουτ του Κυδωνάκη στο 37΄, μετά από έμμεσο, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Συρρής.  
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Κουτρή να απειλεί με μακρινό σουτ στο 61΄, που πέρασε άουτ. Στο 68΄ το παιχνίδι πήρε φωτιά, όταν ο διαιτητής απέβαλε τον Παπαθανασόπουλο του Ομήρου με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα, αλλά και τον Κουτρή της Ένωσης για διαμαρτυρία, με τον τελευταίο να βγαίνει εκτός εαυτού και να κινείται απειλητικά προς τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για περίπου 5 λεπτά.
 Με την επανεκκίνηση του παιχνιδιού, η Ένωση είχε την κατοχή προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Όμηρος ήταν αυτός που απείλησε δις σε ισάριθμες αντεπιθέσεις, πρώτα με τον Μαγγίνα στο 80΄, μετά από κάθετη του Πελαντή, αλλά τον Γαρδίκη να τον σταματάει σε τετ α τετ και στο 84΄ με τον Κούτσουρα Δ., μετά από παράλληλη του Μαγγίνα από δεξιά, αλλά να μην μπορεί να βρει την μπάλα από πλεονεκτική θέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου