Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΥΕΛΛΑ-ΟΜΗΡΟΣ 2-0



     Διπλά άτυχη η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στην νεοφώτιστη ΘΥΕΛΛΑ. Πρώτη ατυχία  ο διπλός  τραυματισμός τω Ψαρούδη στο γόνατο  το 27΄του αγώνα και του Βαϊνά στο γόνατο επίσης, σοβαρά όμως ,το 70΄, ίσως και λόγω διαιτητού που ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές μας αποχώρησαν από τον αγώνα.  Δεύτερη ατυχία το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε στο 75 ΄ ( σε σούτ του αντιπάλου η μπάλα προσέκρουσε σε πλάτη αμυντικού μας , άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Πουλάκη) την στιγμή που πιέζαμε είχαμε και δοκάρι με τον Σωτηράκη δευτερόλεπτα πριν. Συνέχεια στην ατυχία το 0-2 που ήρθε καπάκι το επόμενο λεπτό όταν επικρατούσε ακόμα το "σοκ" του πρώτου γκολ.
 Ο αγώνας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα  , δυνατός έως σκληρός κατά διαστήματα με τον ΟΜΗΡΟ να στέκεται καλλίτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Αναγκαστική αλλαγή και για τους γηπεδούχους όταν αποχώρησε τραυματίας ο Παπαγεωργίου στα μισά του β΄ημιχρόνου,
ΟΜΗΡΟΣ
Πουλάκης, Κοκοκύρης, Κούτικας, Κούτσουρας, Τζούμας, Παγούδης, Πάρρος, Κουφογιάννης, Σωτηράκης, Ψαρούδης και Βασιλάκης. Έπαιξαν ακόμα οι Βαϊνάς, ΜΠουγιούκας και Μετόζης.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου