Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΟΜΗΡΟΣ - ΦΑΡΚΑΙΝΑ 3-2

 Εμφανώς πολύ καλλίτερη η ομάδα μας , με πολύ άγχος όμως κατάφερε να πάρει τον αγώνα σήμερα το απόγευμα στα Νένητα.(Υπενθυμίζουμε ότι για φέτος μόνο, ελπίζουμε, έδρα του ΟΜΗΡΟΥ είναι το γήπεδο του ΚΑΝΑΡΗ στα Νένητα).
Πολλές χαμένες ευκαιρίες- οι περισσότερες μετά το 2-1-  για τους επιθετικούς μας 4 τουλάχιστον από τον Πελαντή , 2 από τον Κοκοκύρη και μια από τον Θωμαϊδη , στα χαρακτηριστικά του αγώνα .
Το 1-0 στο  12'  όταν σε υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του Μπογιατζή βρήκε την μπάλα σωστά ο Πελαντής και με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα .
Το 1-1 στο 25' όταν επεχείρησε λάθος έξοδο ο τερματοφύλακας μας και το εκμεταλεύτηκαν σωστά οι αντίπαλοι.
Το 2-1 στο 40΄ όταν ο Κοκοκύρης με σέντρα ' ασιστ'  έδωσε στον Πελαντή χαμηλά που σκόραρε με κεφαλιά ψαράκι ( το δεύτερο του γκολ σήμερα και το τέταρτο συνολικά)
Το 3-1  στο 67΄ όταν μεγάλο κόρνερ του Θωμαϊδη από αριστερά βρήκε τον Μπογιατζή που σκόραρε με μονοκόμματο σούτ από τα 20 μέτρα.
Το 3-2  μετά από ολιγωρία της άμυνάς μας στο 72'.
Οι φιλοξενούμενοι ευκαιρίες δεν είχαν αλλά απείλησαν κυρίως με στημένα και ήταν πολύ επικίνδυνοι ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι επίσης  διαμαρτυρήθηκαν  έντονα όταν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα μας από θέση ''οφ σαιτ'' και υποδείχτηκε σωστά από τον διαιτητή.

ΟΜΗΡΟΣ
Ανδρεάδης, Κοκοκύρης, Σωτηράκης, Χαλκιάς( 46΄ Καραμπουρνιώτης), Κούτικας, Αγορής, Καϊτης( 70΄Χαλίλη) , Θωμαϊδης( 90΄Βαϊνάς), Πελαντής, Μπογιατζής( 82΄Π'ιττικας)  και Κοκκώδης.
Στην 18άδα ακόμα οι Λογοθέτης, Καμπούρης και Κοκολάκης

Επόμενος αγώνας στο Φαφάλιείο το Σάββατο 20/10  16:30.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου