Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

K16 ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ/ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 3-1

      Μεγάλη και παλικαρίσια νίκη για τους νέους  μας χθες το απόγευμα στα Νένητα απέναντι στους νέους της μικτής ομάδας ΑΙΑΝΤΑΣ/ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παίζοντας σφικτά στην άμυνα με αντεπιθέσεις και με αποτελεσματικότητα που άγγιξε το τέλειο ,κατάφερε να βάλει 3 γκολ σε μια πολύ καλή ομάδα που είχε την κατοχή , πολλά σουτ και πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Χαρακτηριστικό του αγώνα και αποκορύφωμα της αστοχίας των αντιπάλων ήταν  τα δύο χαμένα "πέναλτυ". Το πρώτο "πέναλτυ"   στο 15΄ βρήκε το δοκάρι ενώ το δεύτερο το εκτέλεσαν   στο 65΄  και το απέκρουσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας μας Μονιός.
Τα γκολ:  1-0 στο 10΄ όταν ο Δημήτρουλας σε κούρσα από τα δεξιά μεταβιβάζει στον Κοκολάκη , ο τελευταίος ξεμαρκάρεται και σερβίρει στο κέντρο της άμυνας του Αίαντα όπου ο Δημήτρουλας -και πάλι- που είχε πάρει καλή θέση την στέλνει από κοντά  στα δίχτυα.
2-0  στο 25΄ . Εκτέλεση φάουλ του Καραβάτα από το κέντρο του γηπέδου ο  Κοκολάκης κερδίζει μέσα στην περιοχή και τροφοδοτεί τον αφύλακτο Πούπαλο    που με την βοήθεια του Τσότρα σκόραρε από κοντά.
3-0 στο 60΄ . Κόρνερ ο Κρουσουλούδης από δεξιά, αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα, σε καλή θέση ο Πούπαλος που βρήκε την μπάλα και σκόραρε από κοντά για άλλη μι αφορά.
3-1 στο 70΄  με σουτ μέσα από την περιοχή μας.
ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ ( Ρυθιανός)
Μονιός, Σίνα ( 50΄ Στακιάς), Κρουσουλούδης, Παλάσκας, Καραβάτας, Πούπαλος( 75΄Ισλαμάϊ Χ.), Δημήτρουλας, Τσότρας, Βενέτης( 46΄ Θλιβίτης), Ισλαμαϊ Φ( 75΄ Χένρυ).  και Κοκολάκης

Η νίκη αυτή μας έδωσε την δεύτερη θέση στην κατάταξη πίσω από την ΠΑΧ που την αντιμετωπίζουμε  εντός έδρας στα Νένητα στις 17/11















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου