Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ K14 ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6-1

           Ο αγώνας που σφράγισε τις επίσημες ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του ΟΜΗΡΟΥ για το 2018! 
           Η κοινή παιδική ομάδα Κ14  ΚΑΝΑΡΗ/ΟΜΗΡΟΥ πήρε σήμερα στα Νένητα, πολύ εύκολα την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στα  παιδιά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Χίου. Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας που εάν ήταν λίγο πιο προσεκτική στις τελικές προσπάθειες ο αγώνας θα είχε κριθεί πολύ ενωρίτερα.
Η σειρά των γκολ:
1-0  στο 20΄με γυριστό σουτ του Κωνσταντίνου μετά από γέμισμα του Δαμαλά  και ''ασιστ'' από τον Σταυρινούδη.
1-1 στο 25΄ όταν οι αντίπαλοι κινήθηκαν σωστά σε ολιγωρία της άμυνάς μας .
2-1 αμέσως μετά στο 27΄ όταν ο Ψαρούδης έκλεψε στο κέντρο έδωσε στον  Κλουβάκη που σεντράρισε στην καρδία του Πανιωνίου από δεξιά , όπου  ο Κουμελάς από κοντά δεν αστόχησε.
3-1 στο 38΄ ( οι αγώνες κ14 έχουν διάρκεια 2 ημιχρ. των 35 λεπτών) όταν συνδυάστηκε σχεδόν όλοι η μεσοεπιθετική γραμμή των παιδιών μας και ο Κουμελάς σε καλή θέση πέτυχε το γκολ.
4-1 στο 40΄   όταν σε σέντρα σουτ του Σταυρινούδη ο Κλουβάκης βρέθηκε εκεί που έπρεπε και έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
5-1 στο 45΄ όταν συνδιάστηκαν άψογα  Κοντός , Ισμαλάϊ ,  Χαλίλι. Ο τελευταίος έκανε κάθετη που κέρδισε ο Κουμελάς και δεν δυσκολεύτηκε από το σημείο του πέναλτυ να πετύχει άλλο ένα γκολ.
6-1 στο 50΄ Όμορφη σέντρα του Σταυρινούδη  στον αφύλακτο  Κουμελά που με  άνεση πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ.
Η νίκη αυτή μας έφερε  να μοιραζόμαστε την έκτη θέση με τον Ποσειδώνα  με 7 πόντους και 18-22 στα γκολ
Επόμενος αγώνας στα Θυμιανά ( ο εξ αναβολής) με τον Αίαντα 16/1/2019

ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ ( ΡΥΘΙΑΝΌΣ)
Κερίμης, Αγορής, Δαμαλάς, Κοντός, Ισμαλάϊ , Ψαρούδης, Κλουβάκης, Χαλ.ίλι, Κωνσταντίνου, Σταυρινούδης και Κουμελάς . Έπαιξαν ακόμα οι:  Πολίτσης και Γεωργίτσης.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου