Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

K12 ΟΜΗΡΟΣ - ΚΟΦΙΝΑΣ 3-1 MIA ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΟΚΤΑΔΑΣ



         Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12 η ομάδα του ΟΜΗΡΟΥ παίζοντας ίσως το καλλίτερό της παιχνίδι μέχρι τώρα, επιβλήθηκε αυτής του ΚΟΦΙΝΑ  με 3-1 στο γήπεδο Νίκος Σύλλας΄΄ Καλλιμασιάς. 

Η νίκη αυτή έβαλε την ομάδα μας στην οκτάδα όπου θα λάβει μέρος στους αγώνες κατάταξης και θα αντιμετωπίσει τον πρώτο της βαθμολογίας ( ΠΑΧ 2) σε ημερομηνία που θα καθοριστεί εντός των ημερών.  

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός , τα παιδιά και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλλίτερό τους εαυτό για την νίκη. Η ομάδα μας σαφώς καλλίτερη πέτυχε και τα 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. 1-0 με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ισλαμάϊ , 2-0  με  τον Στ. Σίσκο και 3-0 με τον Νικ. Αργυράκη. Οι αντίπαλοι μείωσαν στο δευτερο ημίχρονο με  ''πέναλτυ''.  

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)

Όπως βλέπουμε την παραπάνω φωτο 

Πάνω:  Στέλ.Αργυράκης ( παίκτης της Κ14, βοηθός σήμερα) Παντ. Κερίμης, Στέφ. Σίσκος, Άγγ.Μαμαλάδης, Μαρ.Σίνα, Αντ. Ισλαμάϊ, Νικ. Κοκκώδης, Γ. Χατζηζναγνώστου. Κάτω:  Παντ. Ζαντιώτης, Άγγ. Χούτα,  Κων.Καρνουπάκης, Νικ. Αργυράκης, Δημ. Ψαρούδης, Αλεξ. Ντιέτσι, Φίλ.Γιαννίρης,  Κων. Μακρίδης, Γιαν. Κρεατσάς και Ευαγγ. Σίσκος.  

( έπαιξε ακόμα και ο Δημ. Μοντιάδης που για κάποιο λόγω δεν βρέθηκε στην φωτο)

 Έπαιξαν όλα τα παιδιά άλος λίγο και άλλος περισσότερο .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου