Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Κ16 ΑΓΙΑΞ ΧΙΟΥ/ΘΥΕΛΑ 1 - ΗΡΑΚΛΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ 3-0

 



 Έγιναν χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Χίου οι ημιτελικοί αγώνες για την Κ16. Η ελλιπής, λόγω τραυματισμών και κοινωνικών υποχρεώσεων   , με τερματοφύλακα ανάγκης  για άλλη μια φορά ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά αλλά ηττήθηκε με 3-0 από την καλή ομάδα του Αίαντα. Το 0-1  μόλις στο πρώτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση μακρινού φάουλ, το 0-2 στο 10΄ μετά από σύγχυση στην περιοχή μας και το 0-3 στο 70΄ με σουτ μέσα από την περιοχή. Τα παιδιά μας που τους αξίζουν συγχαρητήρια ,προσπάθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό είχαν δοκάρι και αρκετές καλές στιγμές και ευκαιρίες για γκολ. Τα παιδιά μας ακόμα  μπορούν να αισθάνονται αδικημένα από το σκορ  γιατί δεν αποδίδει ακριβώς την εικόνα του αγώνα .  

ΗΡΑΚΛΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ ( Σίμος)
Αργυρόπουλος Π, Κατσανικος Νικ, Μαμαλής Παντ., Χούτα Χερ, Δαφντης Αλεξ, Κοντός Ν.,Τομαζος Γιάν, Σεζάϊ Χιλ, Πιτσάκης Γ.,Τρύφωνας Λ, Σιγούνης Γ, Σιγούνης Ταξ. και Αθανασιάδης Εριόν.
Ο άλλος ημιτελικός ΠΑΧ- Βαρβασιαμός/Πανιώνιος 4-0
Ο Τελικός του θεσμού και ο μικρός τελικός όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Βαρβασιακό/Πανώνιο έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 11/6 το απόγευμα.

Την ομάδα δεν ΄΄κοουτσάρισε ο Προπονητής Μοντιάδης λόγω ασθένειας. Σύσσωμη η ομάδα του εύχονται περαστικά και γρήγορα κοντά μας .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου