Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Κ12 ΠΑΧ2 - ΟΜΗΡΟΣ 7-0



Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου ΠΑΧ2 απέναντι στα παιδιά μας που με την τελευταία τους νίκη κατέλαβαν την όγδοη θέση. Η διαφορά δυναμικότητας μεγάλη και παρά την καλή προσπάθεια των παιδιών μας η βαριά ήττα ήρθε σχεδόν φυσιολογικά.

      Μπορεί τα μικρά μας παιδιά να έχασαν χθες στον αγώνα αλλά κέρδισαν το στοίχημα της χρονιάς  που άντεξαν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος , έπαιξαν σε όλα  ( 12 ) τα παιχνίδια και παρά το νεαρό της ηλικίας τους έφεραν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Κέρδισαν ακόμα σε εμπειρίες συνεργασίας και ομαδικότητας. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά και σε αυτά που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να πλαισιώσουν την ομάδα στον τελευταίο της αγώνα και τους γονείς που βοήθησαν και ήταν κοντά μας όλη την δύσκολη χρονιά .


Τον αγώνα  αφιέρωσαν τα παιδιά στον προπονητή τους Μερκούρη Μοντιάδη και του εύχονται καλή ανάρρωση .

Έλαβαν μέρος κάτω από τις οδηγίες του Ελπιδοφόρου Αγορή ( Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΜΗΡΟΥ και σημερινού γενικού αρχηγού ποδ. τμήματος) οι: Ευαγγ. Σίσκος, Σέφ.Σίσκος, Άγγ.Μαμαλάδης, Μαρ.Σίνα, Αντ. Ισλαμάϊ,    Παντ. Ζαντιώτης, Άγγ. Χούτα,  Κων.Καρνουπάκης, Νικ. Αργυράκης, Δημ. Ψαρούδης,  Φίλ.Γιαννίρης, Δημ. Μοντιάδης, Κων. Μακρίδης,  Νικ. Κοκκώδης,και Γιαν. Κρεατσάς .  

Και τα παιδιά που απουσίαζαν χθες αλλά έχουν λάβει μέρος στους περισσότερους αγώνες της χρονιάς:  Κων.Χρονόπουλος, Γιώργ. Χατζηαναγνώστου, Παντ. Κερίμης, Αλέξ. Ντιέτσι και Γιώργ. Πιτσόλης.





 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου