Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΗΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΝΕΟΙ

    Παλαίμαχοι - Νέοι ΟΜΗΡΟΥ .Αγώνας ,σε εορταστικό κλίμα , έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ έδρα της ομάδας μας στην Καλλιμασιά.  
Παλαίμαχοι που έπαιξαν: Γεροντιδάκης Γεώργιος, Γεροντιδάκης Κωνσταντίνος, Γεωργαλάς Νίκος,  Γιαννούμης Γεώργιος, Ζαχαρίου Βαλάντης, Ζυμάρας Κωνσταντίνος, Κοκοκύρης Ιωάννης, Κωνσταντίνου Ιωάννης Χρ., Μέρμηγκας Σάκης, Μπογιατζής Αντώνιος,   Μπογιατζής Δημήτριος,  Μπογιατζής Χαράλαμπος. Πυκνής Άρης ( Πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ) και Ψαρούδης Ιωάννης Μ.Την ομάδα των παλαιμάχων ενίσχυσε ο προπονητής  Μοντιάδης Μερκούριος.  Tους παλαίμαχους ΄΄κοουτσάρισε΄΄ ο γεν.αρχηγός ποδ.τμήματος  Ελπιδοφόρος Αγορής που είχε και την αρμοδιότητα κλήσης των παλαιμάχων και οργάνωση του αγώνα.
 Τον αγώνα διηύθυνε ο παλαίμαχος παίκτης και διαιτητής Φιστουρής Αχιλλέας.  
Παλαίμαχοι που προσήλθαν για την τιμή αλλά δεν έπαιξαν:  Βρουλής Παντελής ( Αντιπεριφεριάρχης) , Γανιάρης Ευάγγελος , Καρατζάς Κώστας, Κοκκώδης Νικόλαος Φωκ., Κρουσουλούδης Γεώργιος ( Λούκας) ,  Κωνσταντίνου Χρήστος, Μυριαγκός Βασίλειος, Παπαβασιλείου Ιωάννης, και Τζούμας Νίκος. 


Ο αγώνας καθ΄αυτός είχε αρκετό ενδιαφέρον αφού δυσκολεύτηκαν πολύ οι νέοι να πάρουν την νίκη.

Ξεχώρισε ο  Χσράλαμπος Μπογιατζής( 70 ετών, ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης) που έπαιξε συμπαίκτης με τα 2 του παιδιά Τον Δημήτρη και τον Αντώνη. 

Οι νέοι παίκτες που έπαξαν: Ανδρεάδης Γιώργος, Βουρνούς Μιχαήλ, Θλιβίτης Κελαδίτης, Κατσανίκος Νίκος, Κετενίδης Βασίλειος,Κοντός Νίκος, Κοντός Σωκράτης, Νεαμονίτης Νίκος, Ντούγκας Διονύσης, Πιτσάκης Γιώργος, Πολίτσης Τάσος, Ρέππας Πολυχρόνης, Σίνα Μάριος, Σταυρινούδης Σωτήρης, Χαλίλι Ρενίς, Χούτα  Χέργκι και Ψαρούδης Ιωάννης του Γ.

 Στις παραπάνω φωτο παλαίμαχοι νέοι  μαζί. 




Άλλη μια σκηνή μέσα στο γήπεδο








Μετά τον αγώνα προς τιμή των παλαιμάχων ο σύλλογος διοργάνωσε γιορτή και προσέφερε πλούσιο γεύμα σε όλους.

Πρωτεργάτης του μενού και ψήστης ο ακούραστος Μιχάλης Μάντικας μέλος του ΔΣ, εδώ με τον Χαλίλι Μέριμαν μέλος του ΔΣ του ΟΜΗΡΟΥ και πατέρας των παικτών Ριγκέρτ και Ρενίς. Στα ψησίματα βοήθησε παρά τα χρόνια που τον βαραίνουν, και ο  Δημήτριος Κοκοκύρης που μια ζωή είναι κοντά στην ομάδα.

Το πιλάφι του Μιχάλη!

Πάντα με  ''ΟΜΗΡΟ'' ο Παναγιώτης Ψαλτάκης , εδώ συνελήφθη  χθες στις κερκίδες μαζί με την συζυγό του. 

Μια πανοραμική φωτο των αθλητικών χώρων της Καλλιμασιάς  την ώρα του αγώνα,
του Δημοτικού συμβούλου, πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ και παλαίμαχου παίκτη/ προπονητή για 11 χρόνια του ΟΜΗΡΟΥ   Βασίλη Μυριαγκού, ο οποίος ήταν παρών και  μεταξύ  άλλων πολύ καλών λόγων έγραψε :
'''Μια ωραία αθλητική οικογένεια, που διατηρεί την ζεστασιά και την επαφή με όλους τους αθλητές της διαχρονικά.
Χτες πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγώνας παλαιμάχων και νέων.
Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία που αγωνίστηκε ήταν 71 ετών και ο μεγαλύτερος φίλαθλος 88 ετών, που έψησε και τα σουβλάκια.
Η καλύτερη επένδυση για όλα τα παιδιά είναι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.'''


Σε ευχαριστούμε Βασίλη!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου