Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΑΓΩΝΑΣ: ΓΟΝΕΙΣ - ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΄΄ΟΜΗΡΟΥ΄΄

     Πολύ χαρά για τα παιδιά και ξεγνοιασιά για τους γονείς έδωσε ο  φιλικός αγώνας  που έγινε την Τετάρτη 21/6  - θερινό ηλιοστάσιο/ επίσημη αρχή του καλοκαιριού.  
Για την ιστορία γονείς που έπαιξαν: Από αριστερά στην φωτο. Σίσκος Περικλής, Τσαμπλάκου Μαρία, Μοντιάδης Μερκούρης ( γονιός και Προπονητής) , Κουμελάς Γεώργιος, Καζάκου Ρούλα, Χούτα Γιώργος, Γιαννίρης Γιώργος, Χσλίλι Μέριμαν, Μακρίδης Χρήστος, Χρονοπουλος Γιάννης, Ντιέτσι Φίλιππος, Στούπου Ουρανία, Παπά Θεόφιλος Τσιγκαλάγης, Βασιλάκη Άννα και Ψαρούδης Γιάννης. Ξεχωρίζουν επίσης δεξιά ο ακούραστος φροντιστής Μάντικας Μιχάλης και ο Υπέυθυνος ακαδημιών Συράκης Κώστας.
Ο αγώνας είχε ένταση και τρομερό συναγωνισμό, μπήκαν πολλά γκολ εκατέρωθεν( μερικά βίντεο θα αναρτήσουμε) . MVP αναδείχτηκαν  η Κυρία Μαρία Τσαμπλάκου για την ποδοσφαιρική της ποιότητα και ο Παπα Θεόφιλος για το ωραίο γκολ που πέτυχε.

Ακολούθησε πάρτυ με μουσική, χορό ,σουβλάκι , πίτσα και αναψυκτικά.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που άντεξαν όλη τη χρονιά και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων σε κάθε αγώνα έδιναν όλες τους τις δυνάμεις και στις καρδιές μας είναι πρωταθλητές.
 Συγχαρητήρια και στους γονείς ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!.

Ευχαριστούμε τον Κύριο Κώστα Σταμούλη για το φωτ υλικό!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου