Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Λευκή ισοπαλία για τον Όμηρο . Όμηρος Καλλιμασιάς -Ένωση 0-0.

 Πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 12/11/2023  στο γήπεδο Νίκος Σύλλας ο τέταρτος αγώνας του Ομήρου Καλλιμασιάς για την φετινή χρονιά για το πρωτάθλημα του β Τοπικού Χίου. Αντίπαλος μας  αυτήν την φορά  η  ομάδα της ένωσης  με τις δύο ομάδες στο τέλος του αγώνα  να μοιράζονται από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την κατοχή και έχασε την πρώτη της ευκαιρία για γκολ στο 30΄ μετά από σουτ του Ρενις Χαλίλι το οποίο απέκρουσε ο  αντίπαλος τερματοφύλακας. Ενώ στο 35΄ ο Χούτα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα  άουτ. Την καλύτερη στιγμή μας  στο πρώτο ημίχρονο την είχαμε στις καθυστερήσεις μετά από πολύ ωραία κούρσα του Ψαρούδη και σέντρα στο σημείο του πέναλτι ο Χαλίλι δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ από πλεονεκτική θέση.

Το β ημίχρονο από άποψη ποιότητας ήταν πολύ καλύτερο και για τις δύο ομάδες με δυνατές μονομαχίες δύο δοκάρια και μία αποβολή .Στο 60΄ο Χούτα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 65΄ο Σταυρινούδης έστειλε την μπάλα άουτ .Η Ένωση είχε την δικιά της καλή στιγμή να κλέψει το παιχνίδι μετά από σουτ το οποίο κατέληξε στο δοκάρι της εστίας μας. Στο 75 η ένωση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με τον Ομηρο να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία για γκολ ακόμη και όταν η Ένωση έμεινε με 9 παίκτες στο 88΄λόγω τραυματισμού. Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Διακριθέντες για την ομάδα μας οι Δελερές, Καραβάτας και Ψαρούδης 

Προπονητής : Μοντιάδης Μερκούριος

Εντεκάδα : Ανδρεάδης , Τσεβέλη Κ, Ψαρούδης, Καραβάτας, Τσότρας, Γρίγος, Χούτα, Τσεβέλη Α , Χαλίλι Ρε, Δελερές, Σταυρινούδης

Αλλαγές : Χαλίλι Ρι, Καφα

Αναπληρωματικοί : Ντούγκας, Κόκκινος , Δαφνίτης Α, Δαφνίτης Π, Παπαδόπουλος, Βουρνούς, Γιακούμας





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου