Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Π.Σ Βροντάδου - Όμηρος Καλλιμασιάς 9-0. Βαριά ήττα για τον Όμηρο Καλλιμασιάς

 Την πιο βαριά ήττα του τα τελευταία χρόνια γνώρισε ο Όμηρος Καλλιμασιάς χθες Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 από την νεοσύστατη και πολύ δυνατή ομάδα του Βροντάδου στο Φαφαλιειόν γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας εκμεταλλεύτηκαν την  απουσία βασικών παικτών μας και κυρίως του τερματοφύλακα μας Ανδρεάδη ο οποίος ήταν τιμωρημένος λόγο της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 5 γκολ κλειδώνοντας έτσι το παιχνίδι από πολύ νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες και έχοντας σε κακή μέρα  πολλούς ποδοσφαιριστές και τον Βροντάδο να μην σταματάει τις επιθέσεις  δέχθηκε άλλα 4 γκολ δημιουργώντας έτσι το τελικό  9-0.

Σημαντική επίσης ήταν και  η απουσία του προπονητή μας Μοντιάδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (παρακολουθεί την σχολή Ouefa b στην Ρόδο)  .Την θέση του ανέλαβε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ελπιδοφόρος Αγορής που έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να μπουν ως αλλαγή αφού το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί.

Επόμενος αγώνας της ομάδας το επόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 15.00 μ.μ. εναντίων της Ένωσης . Καλή  επιτυχία σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από έναν κακό αγώνα .

προπονητής : Ελπιδοφόρος Αγορής

Εντεκάδα: Γιακούμας, Ψαρούδης, Χαλίλι Ρι., Καραβάτας , Ντούγκας , Κόκκινος ,Τσεβέλη , Χούτα , Χαλίλι Ρε. ,Κιάφα ,Γρίγος

Αλλαγές: Τσότρας , Σταυρινούδης, Τσεβέλη Κ, Σιγούνης ,Βουρνούς

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος , Πολίτσης , Δαφνίτης 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου