Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Λευκή ισοπαλία στην Καλλιμασιά. Όμηρος - Βροντάδος 0-0

 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/11/24 η αναμέτρηση ανάμεσα στον Όμηρο Καλλιμασιάς και τον Βροντάδο με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού .

Ο Όμηρος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για γκολ μόλις στο  3' μετά από φάουλ του Χούτα ο Ντούκας με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ενώ Στο 17' ο Ραπούσης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ του Χούτα δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Βροντάδος από την άλλη έχασε την δικιά του ευκαιρία στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βροντάδος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μάλιστα διπλή ευκαιρία για γκολ στο 65' με τους Ανδρεάδη αρχικά και Ψαρούδη πάνω στην γραμμή να σώζουν το γκολ για την ομάδα μας. Στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα ωστόσο ο Όμηρος πήρε το πάνω χέρι στο παιχνίδι κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι. Στο 80' ο Σταυρινούδης μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Στο 87' ο Κιάφα μετά από ωραία αντεπίθεση δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ τον τερματοφύλακα ενώ ο ίδιος παίχτης στο 89' μετά από πολύ ωραία ομαδική συνεργασία της ομάδας μας έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Όμηρο να υποχρεώνει την ομάδα του Βροντάδου στην πρώτη απώλεια βαθμών και να παίρνει έναν πολύ σημαντικό βαθμό για την συνέχεια.

Διακριθέντες για την ομάδα μας στο παιχνίδι οι Ντούκας , Χαλίλι Ρενις , Ψαρούδης

Προπονητής : Μοντιάδης Μερκούριος 

Εντεκάδα : Ανδρεάδης, Ψαρουδης Κατσανίκος, Κοντός, Ντούκας, Χαλίλι Ρι, Χαλίλι Ρε , Χούτα, Τσεβέλη, Κιάφα , Ραπούσης

Αλλαγές : Σταυρινούδης ( Κατσανίκος )

Αναπληρωματικοί : Κοντός Ν, Δαφνιτης, Καραβάτας, Γιακούμας, Βουρνούς, Γουβάκης, Κεφαλονικας, Δελερες



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου