Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Λαίλαπας-Όμηρος Καλλιμασιάς 1-3 . Σπουδαία Νίκη για τον Όμηρο Καλλιμασιάς

 Την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε χτες Κυριακή 20/1/2024 στο Φαφάλειο γήπεδο η ομάδα μας η οποία νίκησε εύκολα την ομάδα του Λαίλαπα με σκορ 1-3. Ο Όμηρος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ είχε τέσσερα δοκάρια και έκανε μία τεράστιας σημασία νίκη στο κυνήγι της δεύτερης θέσης στο Β τοπικό πρωτάθλημα Χίου που οδηγεί στην άνοδο  στην Α κατηγορία .

Στο πρώτο ημίχρονο ο Όμηρος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10' με πολύ ωραίο σουτ του Κιάφα έξω από την περιοχή . Στο 18' ο Κεφαλονικας εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2.Στο 32' ο Γρίγος με κεφαλιά δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Κιάφα με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι .

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν χαλάρωσε και έχασε τις πρώτες της ευκαιρίες στο 45' και στο 47΄ με τους Χαλίλι και Πιτσάκη να μην μπορούν να αλλάξουν το σκορ .Στο 57' ο Κιάφα με φάουλ δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ στο 60' ο Χούτα με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι .Στο 65' ήρθε το 0-3 με τον Κιάφα να κοντρολάρει ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ να κάνει δύο τα τέρματα του . Στο 74' και στο 75' ο Όμηρος είχε άλλες 2 καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Τσεβέλη και Χαλίλι με την μπάλα και στις δύο περιπτώσεις να καταλήγει στο δοκάρι .Στο 78΄ ο Τσεβέλη δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ ενώ στο 85' ο Λαίλαπας έκανε το τελικό 1-3

Με αυτήν την νίκη η ομάδα μας έφτασε στην δεύτερη θέση .Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι γεμάτη με τέτοιες εμφανίσεις .Συγχαρητήρια σε όλους !!.

Προπονητής :Μοντιάδης Μερκούριος 

Εντεκάδα : Ανδρεάδης , Ψαρούδης, Κατσανίκος , Καραβάτας , Γρίγος , Χούτα, Κεφαλονικάς, Πιτσάκης ,Χαλίλι Ρι, Χαλίλι ρε , Κιάφα

Αλλαγές : Ραπούσης , Σταυρινούδης , Τσεβέλη Α 

Αναπληρωματικοί : Πολίτσης , Ντούγκας , Κοντός , Δαφνίτης , Βουρνούς , Κατενίδης 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου