Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Καμποχώρων


Έτοιμο το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Καμποχώρων στο Χαλκειός σε οικόπεδο που παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Χίου. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Ν.Α. Χίου με το Δήμο Καμποχώρων. Ανάσα για την ομάδα μας καθώς θα είναι η νέα μας έδρα και θα προσφέρει μεγάλη διευκόλυνση στις προπονήσεις μας αφού τις 2 τελευταίες αγωνιστικές σεζόν αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα. Το ερώτημα όμως είναι ότι, αφού η ομάδα μας με τόσους πολλούς τίτλους σε κατηγορίες ανδρών, εφήβων και παίδων, τη σταθερή πορεία και συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία Χίου αλλά και στην Γ' εθνική, μια ομάδα που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο χιώτικο μπάσκετ, είναι λοιπόν τόσο δύσκολο κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια να έχουμε κι εμείς στην Καλλιμασιά ένα δικό μας κλειστό γυμναστήριο;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχολυθητε με την ομαδασας που αναβαθμιζει το χιοτικο ποδοσφερο και δημοσιευσετε το δικοσας βιντεο στο κυπελο και τα συγχαρητηρια που δινεται στον κ.Μαθιουδη.

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

Φίλε μου "ανώνυμε" μάλλον έκανες σχόλιο σε λάθος ανάρτηση, όσα γράφονται εδώ δεν είναι δικές μας απόψεις και φυσικά ούτε δικά μας λόγια, εμείς εδώ γράφουμε ειδήσεις και γενικά ότι έχει να κάνει με ποδόσφαιρο και μπάσκετ αφού συμμετέχει η ομάδα μας. Θα μπορούσα να σβήσω το σχόλιο σου και να μην φαίνεται καθόλου αλλά δεν το κάνω για να φαίνεται η πικρία της όποιας ομάδας υποστηρίζεις...εμείς εδώ δεν γνωρίζουμε από τέτοια!!!

Δημοσίευση σχολίου