Τρίτη 4 Μαΐου 2010

«Από δικά μας λάθη χάσαμε την 1η θέση!»

ΜΠΟΡΕΙ ο Όμηρος να τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας και έτσι να μην έχει το μπόνους των βαθμών που υπάρχει για τις 3 πρώτες ομάδες, σε ό,τι αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά ο τεχνικός του Αντώνης Ρυθιανός δείχνει αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια.
Αρχικά δηλώνει ικανοποιημένος από την πρόκριση στους «4», λέγοντας μάλιστα: «Ακόμη και τώρα, στην 4η θέση, που έχουμε μειονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν καιγόμαστε για τον τίτλο, αλλά απ’ τη στιγμή που μπήκαμε στην 4άδα, φυσικά θα τον διεκδικήσουμε και ελπίζουμε!».
Ο Αντώνης Ρυθιανός θεωρεί ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλαμωτή η ομάδα του μπορούσε να πάρει το «διπλό», ενώ κάνοντας μια αυτοκριτική για την πορεία του Ομήρου, τόνισε: «Μπορούσαμε σίγουρα να πάμε καλύτερα και να τερματίσουμε ψηλότερα. Μην ξεχνάμε ότι κάποτε ήμασταν μπροστά με 5 βαθμούς. Από δικά μας λάθη χάσαμε την 1η θέση. Μας στοίχισαν οι ήττες με Φάρκαινα, Ατρόμητο. Τώρα φυσικά κοιτάμε μπροστά και γιατί όχι, ακόμη και τον τίτλο!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου