Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αγώνας ανδρών - νέων Ομήρου Καλλιμασιάς και βράβευση


Ένα όμορφο απόγευμα πέρασαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο γήπεδο "Νίκος Σύλλας" της Καλλιμασιάς. Στον αγωνιστικό χώρο με μπλε και άσπρες εμφανίσεις σε δυο ομάδες άνδρες και νέοι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομήρου Καλλιμασιάς αποχαιρέτισαν με τον καλύτερο τρόπο την ποδοσφαιρική χρονιά 2010 - 2011. 

Ένας αδελφικός ποδοσφαιρικός αγώνας, όπου υπήρξαν οι φάσεις, οι προσπάθειες, τα τέρματα και στο τέλος, αφού το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ήρθαν και τα πέναλτι με νικητές τους "νέους"!
Οι ομάδες κάνουν ζέσταμα...ΑΝΩ ΤΩΝ 25: Ρυθιανός, Καβάζης, Δαλάτσης, Αγορής, Κοκοκύρης Ι., Κουκής, Γιαννούμης, Μυλάκης, Ψαρούδης Ι., Κωνσταντίνου, Πελαντής, Πυκνής, Κοκολάκης, Τζούμας, Καρατζάς, Ψαρούδης Γ., Σίμος, Μερκούρης. Κοκοκύρης Ν.,Κοκκολακης Ι.

ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25: Καζάκος, Βενέτης, Αρσενόπουλος, Κρουσουλούδης Δ., Κρουσουλούδης Μ., Ζαχαρίου, Μπανιάς, Σωτηράκης, Πουλιός, Καρβέλας, Γεροντιδάκης Κ., Ψαρρός, Μαυρογιάννης, Γκορίτσας, Γεροντιδάκης Γ.Μακριδης Ο.
Φάσεις από το παιχνίδι...και τα γκολ.. κανονικός αγώνας 2-2
(Ψαρουδης Γιωρ,Μουλακης Απ.-Καρβελας,Μπανιας)
το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι τελικό αποτέλεσμα 3-4 υπέρ των Νέων...


Στο ημίχρονο όλοι οι παίχτες  και οι φίλαθλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν τον παλαιότερο εν'ζωη ποδοσφαιριστή του Ομήρου..
Στο ημίχρονο σε μια λιτή και σεμνή τελετή τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ομήρου Ματθαίος Σωτηράκης ο οποίος έπαιξε μπάλα στον Όμηρο για περίπου 2 δεκαετίες από το 1946 και μετά που γύρισε από τη Μέση Ανατολή. Το σκοπό της εκδήλωσης εξήγησε ο Αντιπρόεδρος του Ομήρου καπετάν Κώστας Π. Συράκης, ο οποίος με λόγο στρωτό και καθαρό, αφού προσφώνησε τους παρευρισκομένους μίλησε για τα τρία στοιχεία που απαρτίζουν τον Σύλλογό μας, τους αθλητές και τη διοίκηση, τον κόσμο του Ομήρου, δηλαδή τα μέλη του και όλους τους φιλάθλους του, αλλά και την ιστορία του προς την οποία προσβλέπουμε με διάθεση τιμής και σεβασμού. Στη συνέχεια προσφώνησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ματθαίο Σωτηράκη, ο ο οποίος έλαβε από τα χέρια του Προέδρου του Ομήρου κ. Γιάννη Στεφανίδη τιμητική πλακέτα. Τόσο οι φίλαθλοι στην κερκίδα, όσο και οι ποδοσφαιριστές μέσα από τον αγωνιστικό χώρο χαιρέτισαν την απονομή με ένα θερμό χειροκρότημα. Ο τιμηθείς απευθύνθηκε στους εντός του αγωνιστικού χώρου ποδοσφαιριστές συνιστώντας τους να παίζουν ομαδικά.
Ενώ οι δηλώσεις τον ΝΕΩΝ πριν το παιχνίδι αφού υπήρχε και ένα στοίχημα ανάμεσα στους μικρούς και στους μεγάλους ...Στο τέλος οι Διοίκησή παρέθεσε τραπέζι στους ποδοσφαιριστές για το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής Σεζόν..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου