Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 2-3 ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!


Στο γήπεδο της Καλαμωτής σήμερα εκτός από χιόνι έριξε και 5 γκολ, 3 για τον ΟΜΗΡΟ και 2 για την ΚΑΛΑΜΩΤΗ!!! 

Ο αγώνας έγινε  με βοριά ,χιονόνερο / χιόνι έτσι το γήπεδο ήταν βαρύ και ο τάπητας γλιστερός, λόγοι που συνηγορούν για κακό ποδόσφαιρο. Απεναντίας οι  ηρωικοί  φίλαθλοι είδαν ένα πολύ καλό αγώνα με πολλά γκολ και αγωνία μέχρι το τελικό σφύριγμα, αντάξιο της σπουδαιότητάς του και της αξίας των δύο ομάδων.
Ο Όμηρος μπήκε πιο δυνατά , πίεζε ψηλά και είχε την κατοχή την στιγμή που η Καλαμωτή κοίταζε την άμυνά της και προσπαθούσε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις για κάτι καλό.
Στό διάστημα 15'-20' ο Όμηρος είχε 4 κόρνερ μαζεμένα και δοκάρι με τον πολύ καλό και σήμερα Ψαρούδη Ι. Το πρώτο γκολ για τον Όμηρο  όμως ήρθε από αμυντικό λάθος στο 35' όπου το εκμεταλλεύτηκε ο δραστήριος Πουλιός Θ. με την δεύτερη προσπάθεια -αφού η πρώτη βρήκε στο δοκάρι και ... 0-1!
Στο 36' αποβλήθηκε ο Κουκούρης της Καλαμωτής με 2η κίτρινη για σκληρό  παιχνίδι.Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο χωρίς να αλλάξει τίποτα.
Στο δεύτερο μισό Ο Πουλιός παραχώρησε την θέση του στον Πελαντή που έφερε αναστάτωση στην άμυνα της Καλαμωτής χάνοντας 2 απανωτές καλές ευκαιρίες. Ευκαιρίες στο β΄ημιχρ. έχασαν οι Μουλάκης και Φόρσος.Η Καλαμωτή φάνηκε πιο ψυχωμένη που πάντα με αντεπιθέσεις κυνήγησε την ισοφάριση αλλά ο Μουλάκης είχε αντίθετη γνώμη. Ήταν το 55' όταν μετά από κόντρες έξω από την περιοχή η μπάλα έφτασε σε αυτόν που δεν δίστασε να πλασάρει ωραία και να γράψει το 0-2. Εδώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν - ΑΔΙΚΑ- για "οφφ σαιντ".Στο αμέσως επόμενο λεπτό  οι επιθετικοί της Καλαμωτής τρύπωσαν στην περιοχή μας βάζοντας ένα υπέροχο γκολ  1-2! Στο 70' λόγω τραυματισμού ο Ψαρούδης άλλαξε με τον Μερκούρη. Στο 75' από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου ο μαχητικός Μπανιάς  τρύπησε όλη την αντίπαλη άμυνα  και έγραψε το 1-3 !!!. Στο ξεκίνημα της φάσης ο Σελάλα επιθετικός της Καλαμωτής κτύπησε  αντιαθλητικά  τον Γεροντιδάκη ( ήταν η τρίτη φορά) έτσι δέχτηκε την κίτρινη κάρτα ήταν η δεύτερη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας την Καλαμωτή με 9 παίκτες. Εδώ έγινε και η αλλαγή του τραυματία Γεροντιδάκη με  τον Σωτηράκη. Στο 80' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπανιάς .Από αυτό το λεπτό και μετά φάνηκε  να "κάθισε" ο ΄Ομηρος  δίνοντας χώρους στην Καλαμωτή που στο 85' μείωσε σε 2-3 και στο 90' παρα- λίγο να κάνει την ισοφάριση αφού κεφαλιά επιθετικού της προ κενής εστίας έφυγε λίγο "αουτ"! 
Από τους παίκτες μας δεν υστέρησε κανένας.Συγχαρητήρια για την νίκη σε όλους  αν και μπορούσαν να είναι πιο σοβαροί σε ορισμένες στιγμές του παιχνιδιού.
Η ομάδα μας έκανε ένα καλό παιχνίδι κερδίζοντας έναν σπουδαίο αντίπαλο δίκαια. Με βάση την κατοχή και της ευκαιρίες που έχασε μπορούσε να είχε βάλει και άλλα γκολ.
Ο διαιτητής:  Κοκαρίδας με τους επόπτες: Πιταούλη και Τσούχλη μπορούσαν να τα έχουν πάει και καλλίτερα... 
Όμηρος: Kοττατής, Χαζαθανάσης, Κοκοκύρης, Γεροντιδάκης (76' Σωτηράκης), Ζαχαρίου, Μουλάκης, Αγορής, Μπανιάς, Ψαρούδης (70' Μερκούρης), Πουλιός ( 45΄Πελαντής), Φόρσος.
ΚΠΣ






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

omiros kallimasias
11:59 μ.μ. (Πριν από 2 λεπτά)

προς chiospress
Kαλό Μήνα!
Παρακαλώ λάβετε το μήνυμά μου αυτό και αναρτήστε το σαν επισήμανση στο παραπάνω χτεσινό άρθρο σας στα αθλητικά.

1. Είμουνα και εγώ εκεί.
2. 2-3 οργισμένοι φίλαθλοι της Καλαμωτής που δεν έπαψαν να φωνάζουν και να βρίζουν για κάθε αντίθετο σφύριγμα συστηματικά, δεν μπορεί να κρίνουν την κερκίδα ολόκληρη και είμαι σίγουρος ότι λόγω ήθους δεν είναι η επίσημη θέση της διοίκησης.

Απάντηση για τις "οργισμένες" διαμαρτυρίες σύμφωνα με τον "ανταποκριτή" σας.
1.Οι κάρτες στον άξιο αντίπαλο Κουκούρη κατά την γνώμη μου ήταν δίκαιες.
2. Στο πανέμορφο γκολ του Μουλάκη ο Πελαντής δεν επηρέαζε την φάση καθόλου και ας μπήκε μετά την μπάλα και αυτός στα δίχτυα από την αντίθετη πλευρά.
3. Στη φάση του γκολ του Σελάλα δεν έχω άποψη γιατί απλά δεν πρόλαβα να δω.

Ορίστε και οι κυριότερες διαμαρτυρίες του Ομήρου που λόγω κοσμιότητας ξέφυγαν της προσοχής του ανταποκριτή σας:
1. Κατακρήμνιση του Πουλιού που είχε την μπάλα εντός περιοχής για μεγάλη έκπληξη δόθηκε επιθετικό φάουλ.
2. Αμέσως μετά επιθετικό φάουλ έξω από την περιοχή του Ομήρου "μαγικά" σφυρίχτηκε αμυντικό και πήρε αναίτια κίτρινη ο Κοκοκύρης .
3. 2 συνεχόμενες κίτρινες (κόκκινη) στον Μπανιά πολύ αυστηρές - δώρο στην Καλαμωτή .
4. 2 κτυπήματα εσκεμμένα από επιθετικό της Καλαμωτής εκτός φάσεως πάνω στον κεντρικό αμυντικό Γεροντιδάκη δεν έγιναν αντιληπτά από τους διαιτητές.
Στο τρίτο κτύπημα πάνω στον ίδιο παίκτη μας επί τέλους πήρε κόκκινη ο επιθετικός της Καλαμωτής αλλά ήταν αργά πια γιατί ο Γεροντιδάκης αμέσως αποχώρησε τραυματίας και μέχρι να αναδιοργανωθεί η άμυνά μας φάγαμε το 2ο γκολ.

Όπως βλέπετε αν μία ομάδα έπρεπε να διαμαρτύρεται αυτή είναι ο Όμηρος!
Όποιος φωνάζει παραπάνω δεν έχει δίκιο κατά τεκμήριον.

Επειδή δε είχαμε συντριπτικά το μεγαλύτερο διάστημα τα ηνία του αγώνα ,
τις περισσότερες φάσεις για γκολ με 2 δοκάρια ,
προσφέραμε καλλίτερο θέαμα,
η νίκη ήρθε δίκαια για την ομάδα μας και δεν μπορεί να την αμαυρώσει κανένας!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Κωνσταντίνος Π. Συράκης

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ 4 ΚΟΚΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

Δημοσίευση σχολίου